Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Czyli Nic Nowego...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam na swoim kompie all hacki, ale...

1. Gdy wlacze hacki i zaczynam lurowac potwory i uzywam skilli mam albo lagi, albo jakies bugi bo nie widze skilli przed jakis czas, potem nagle sie odmula/lub dostaje DC

2. Wallhack mi kompletnie nie dziala, chociaz uzywam skryptow kumpla zaktualizowane a u niego smiga ;/

3. Gdy wylacze hacki by np. wejsc do miasta to gdy nacisne by postac szla mam od razu DC...

Czy jest ktos w stanie mi pomoc? Moze to zalerzy od Windows'a? Aktualnie posiadam Windows DT, to jakas odmiana XP z nowymi skorkami etc.

Bede bardzo wdzieczny jesli ktos zdola mi pomoc. Posiadam cheaty z angielskiego forum, ale nikt najwidoczniej nie ma takich problemow jak ja.

Pasjonat
Opublikowano

hmm u GameTribe takie objawy powodował firewall pomogło odinstalowanie, a u GameHi pomogło samo przeniesienie serwera do EU, czyli w obu przypadkach problem był z połączeniem internetowym, także musisz pokombinować, czy nie masz wisusów, może jakiś program coś blokuje, dobrze by było jakbyś miał kolegę z internetem od tego samego dostawcy wtedy mógłbyś określić czy to u Ciebie czy firma coś popsuła