Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zapowiedź darkorbit remix online 2007

GROMacac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę wam przedstawić projekt jednego użytkownika nie z tego forum

projekt to darkorbit remix 2007 on line no na razie za dużo informacji nie ma ale z biegiem czasu dam wam screeny i change log

CHANGE LOG

• 3D statki (stare)
  • stary interface ( prawdo podobnie jeszcze nie dopracowany)
  • 3D mobki (stare)
  • dodane uridium ,doświadczenie ,poważanie, poziom
  • nowy obraz ładowania się gry
  • rangi
  • stara baza
  • wszytkie itemki lasery,generatory
  • nowe menu
  • 2 gala wraz z alienkami
  • on line

ostatnia aktualizacja 20 czerwiec 2013

SCRENNY

400484screenshot100.png153688screenshot108.png716244screenshot105.pngV9kBc.png

02/07/13 2 nowe screeny153688screenshot108.png841345screenshot113.png

Opublikowano

kurcze ludzi darkorbit REMIX a remix jest w game maker gml to znaczy donwload i to nie będzie aż tak dobre jak prawdziwy old klient ale mam nadzieje że chociaż w połowie dorówna

Opublikowano

ostatni ss jest z gry Battle for Space(miał być polski klon do ale nie wiem co się dzieje z projektem source znalazłem na innym forum) mogę postawić server gry ale potrzebuje vps jak ktoś ma to pisać pw posiadam starsza wersje niż ostatnia z której kolega wysłał mi ss moja wersja http://img23.imageshack.us/img23/3599/gg8w.jpg

wersja z ostatniego ss http://img829.imageshack.us/img829/7448/wsvh.jpg

były portale npc ammo rakiety a mapy były bodajże 1 firmy i jedna pvp to było dawno

0572.jpg

Opublikowano

ostatni ss jest z gry Battle for Space(miał być polski klon do ale nie wiem co się dzieje z projektem source znalazłem na innym forum) mogę postawić server gry ale potrzebuje vps jak ktoś ma to pisać pw posiadam starsza wersje niż ostatnia z której kolega wysłał mi ss moja wersja http://img23.imageshack.us/img23/3599/gg8w.jpg

wersja z ostatniego ss http://img829.imageshack.us/img829/7448/wsvh.jpg

były portale npc ammo rakiety a mapy były bodajże 1 firmy i jedna pvp to było dawno

Bardzo interesujące.

Była by możliwość otrzymania source?

Opublikowano

Zgadam się z postem wyżej nie wiem za co większość graczy chwali starego klienta przecież to była porażka... Według mnie najlepsze czasy to był okres tuż przed LF4 a po nowych designach chociaż teraz też mi się podoba tylko że za dużo botów :P

Opublikowano

2007 najgorsze czasy, walki trwające 5 minut, lagi, lasery uciekające z ,,powietrza'' i nic się nie dzieje -.-

Przepraszam ale czy grałeś wgl wtedy ?

Nic się nie działo? czy widziałeś wgl co się działo na spaceballu za czasu starego klienta? te 1000 golcy czekających aby wskoczyć na 4-4?

Czy teraz na spaceball leci pół serwera? nie.

Czy teraz są wyloty po 100 osób? nie, wystarczą przecież 3 SFE golce żeby zrobić masakre.

Lagi? komedia, teraz flash przy 4 gb ramu i włączonej 1 stronie z DO siada po kilku przeskokach przez port, na mapę wleci 50 osób i prawie serwer siada, ciekawe że kiedyś przy 2k golcach na spaceballu wszystko chodziło z mniejszymi przycinkami przy 2gb ramu niż teraz przy 50 osobach przy 4gb.

Walki trwające 5 minut jak widać były dla niektórych zbyt wymagające, teraz przecież wystarczy napakować statek LF-4, PP i ulepszeniami i przy byle konfie i umiejętnościach rozwalić każdego o ile zaatakuje się 1 ;)

Lasery z powietrza były błędem który powinien być naprawiony, że się BP nie chciało to nie wina starego klienta

LOL

Opublikowano

Przepraszam ale czy grałeś wgl wtedy ?

Nic się nie działo? czy widziałeś wgl co się działo na spaceballu za czasu starego klienta? te 1000 golcy czekających aby wskoczyć na 4-4?

Czy teraz na spaceball leci pół serwera? nie.

Czy teraz są wyloty po 100 osób? nie, wystarczą przecież 3 SFE golce żeby zrobić masakre.

Lagi? komedia, teraz flash przy 4 gb ramu i włączonej 1 stronie z DO siada po kilku przeskokach przez port, na mapę wleci 50 osób i prawie serwer siada, ciekawe że kiedyś przy 2k golcach na spaceballu wszystko chodziło z mniejszymi przycinkami przy 2gb ramu niż teraz przy 50 osobach przy 4gb.

Walki trwające 5 minut jak widać były dla niektórych zbyt wymagające, teraz przecież wystarczy napakować statek LF-4, PP i ulepszeniami i przy byle konfie i umiejętnościach rozwalić każdego o ile zaatakuje się 1 ;)

Lasery z powietrza były błędem który powinien być naprawiony, że się BP nie chciało to nie wina starego klienta

Tak grałem wtedy i stwierdzam że najlepszy był początek nowego klienta z PP i HT wtedy mi wszystko pasowało. Tak właściwie to my wszyscy zepsuliśmy tą grę tworząc/używając boty gdyby nie one każdy by wbijał pomału LF4 i by było ok i nie zwalajcie na gruby portfel bo tych graczy by było 0,1%

Opublikowano

co do kałasnikov w 100% się z tobą zgodzę na spaceballu nawet bigboye latały pchełki przepełnione inwazje mega wielkie wyloty ,achhh to było piękne

a co diplo zgodzę się że przed lf4 ładnie się pykało hehe i jeszcze jedno to że gracze używają botów to między innymi wina bp od tych gówien co ładują

Opublikowano

Tak grałem wtedy i stwierdzam że najlepszy był początek nowego klienta z PP i HT wtedy mi wszystko pasowało. Tak właściwie to my wszyscy zepsuliśmy tą grę tworząc/używając boty gdyby nie one każdy by wbijał pomału LF4 i by było ok i nie zwalajcie na gruby portfel bo tych graczy by było 0,1%

Hehehe, boty do DO były praktycznie od zawsze tylko kiedyś się nie mówiło, pamiętam jak zaczynałem grać (2008) to kumpel z klanu grał 24h później się okazało, że to był bot gracz tylko na ts siedział. Kiedyś było lepiej wielkie nicki np. pl1 Morfeusz, Armagedon, Shit, Emil, Cyborg Bushido itd. A teraz wymień mi nie kozaków którzy pakują kasę tylko takich który wzbudzali szacunek wśród graczy ?

1.jpg

Opublikowano

Hehehe, boty do DO były praktycznie od zawsze tylko kiedyś się nie mówiło, pamiętam jak zaczynałem grać (2008) to kumpel z klanu grał 24h później się okazało, że to był bot gracz tylko na ts siedział. Kiedyś było lepiej wielkie nicki np. pl1 Morfeusz, Armagedon, Shit, Emil, Cyborg Bushido itd. A teraz wymień mi nie kozaków którzy pakują kasę tylko takich który wzbudzali szacunek wśród graczy ?

Jeśli już wymieniasz tych graczy to jedyni którzy z tej listy zasługują na ukłony i szacunek to Bushido Sith i Morfeusz, reszta to cwaniaczkowate lalunie będące gwiazdami swoich TS'ów. Racja, boty były zawsze sam pamiętam swoją pierwszą licencję do IBota :D Aktualnie żaden gracz nie zasługuje na szacunek porównywalny do tych z tej trójki którą wymieniłem.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jeśli już wymieniasz tych graczy to jedyni którzy z tej listy zasługują na ukłony i szacunek to Bushido Sith i Morfeusz, reszta to cwaniaczkowate lalunie będące gwiazdami swoich TS'ów. Racja, boty były zawsze sam pamiętam swoją pierwszą licencję do IBota :D Aktualnie żaden gracz nie zasługuje na szacunek porównywalny do tych z tej trójki którą wymieniłem.

Armagedona i Emila znałem osobiście, Jarek (Armagedon) był jedyną osobą po odejściu Broka którego EIC się słuchało, nie powiedziałbym, że był laluniem, a Emila no cóż mało kto go widział a co dopiero słyszał grał po nocach bo mieszka(ł) w stanach ale Patryk był kozakiem nie tylko w gębie ale i na mapie. I na mój szacunek jako gracze ma kilka ludzi z DNA ale nie chce wymieniać nicków bo jako ludzie nisko upadli.

@topic żeby nie było, że offtopuje, nie wiadomo czy ten serw będzie stał na stałe i z przeglądarką i mapą itd ? Bo taki serw by się przydał.

1.jpg

Opublikowano

ja uważam, że stary klient był lepszy, lepsza grafika, statki lepiej wyglądały, jedyny minus z tej wersji gry było brak możliwości ustawienia rozdzielczości, a reszta była ok

nowy klient przyniósł tylko wydatki na tą grę, i tak samo nic dziwnego, że wszyscy, zaczęli korzystać z botów

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ja uważam, że stary klient był lepszy, lepsza grafika, statki lepiej wyglądały, jedyny minus z tej wersji gry było brak możliwości ustawienia rozdzielczości, a reszta była ok

nowy klient przyniósł tylko wydatki na tą grę, i tak samo nic dziwnego, że wszyscy, zaczęli korzystać z botów

Muszę to napisać: NIE PIERDOL ŻE LEPIEJ WYGLĄDAŁ STARSZY KLIJENT BO TO GÓWNO PRAWDA!

Kwadratowe statki, nieprzejżysty interface, brak paska szybkiego wyboru. Może lepiej się walczyło w starym stylem (biała+stabilka+smart i odpowiednie konfiguracje) i łatwoej było coś ugrać bo FE robiło sie pare tygodni ale na 100% wygląd był goszy. Co do serwera, jak go włączą to zagram ponieważ stęskniłem się za walką only x4 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...