Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

Converq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy to odpowiedni dział,ale mam problem z moim internetem.

Korzystam z usług Neostrady (niestety) i co jakiś czas internet rozłącza mi się albo na kilkanaście sekund (najezdzam na ikonke i jest napisane "Brak dostepu do internetu") i po chwili znów wraca albo w ogóle nie wykrywa mojego wi-fi i muszę iść zresetować router.Jest to bardzo uciążliwe,ponieważ nie mogę normalnie rozmawiać na skype ani pograć w coś przez internet.Mój router to cisco linksys x2000.

Z góry dziękuję za pomoc i jeśli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Niestety ale neostrada jest bardzo kiepskim dostawcą internetu i tak u niej bywa. Także polecam zmianę dostawcy internetu.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Czyli winy mam się dopatrywać ze strony Neostrady ?

Bardzo chętnie bym to zrobił,ale moja mama niedawno podpisała umowę,niestety bez konsultacji ze mną.

Opublikowano

Tak Neostrada to naprawdę najgorzszy dostawca internetu jak narazie.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Bodajże trzeba zapłacić jakąś część umowy podpisanej przy jej rozwiązaniu. Musisz się zorientować u swojego dostawcy. Różnie jest u każdego.

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...