Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popsute ikonki po formacie

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem formata, wszysto ok.

Ale jest problem z ikonkami, sciagnelem programy winrar i deamon tools ( do programow,gier - zeby poprostu je rozpakowac/odpalić) noi po sciagnieciu danego programu/gry pokazuje zamiast tej ikonki winrara czy demona, poprostu tak jakby tą ikonke na białej kartce.

post-135781-0-85742100-1372160149_thumb.jpg

Widzicie? jest napisane ze to rar, ale wyskakuje jakas zepsuta ikonka. A na pulpicie musze otwierac za pomoca winrara, przed formatem wszystok bylo normalnie.

KTos wie oco z tym chodzi? troszeczke mnie to wkurza :P

Opublikowano

Dobra będę miły i pomocny.

PPM(prawy przyick myszy) -> otwórz za pomocą -> wybierz winrar'a z listy jeśli nie będzie go kliknij "przglądaj" i go wybierz potem zaznacz ptaszkiem "Zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego pliku"

@edit ewentualnie.. jak to nie pomorze to zainstaluj na nowo winrara i tam przy instalacji wybiera się pliki jakie on ma sam przekształcić na winrarowskie(chyba tak sie odmienia), pozaznaczaj tam wszystko i ok bedzie :)

Opublikowano

@ up

nie działa , próbowałem. Mam to caly czas zaznaczone, i ile razy to zrobie to i tak beda sie psuly przy nastepnym sciaganiu...

/edit

a tak wygladaja pliki "popsute"

ss : post-784397-0-95618700-1372164704.png

jak widac jest narysowana ksiazeczka winrara na bialej kartce. :/

Zaznaczylem wszystkie, zrobilem znowu reinstala i znowu zaznaczylem i znowu nic.

a tak wygladaja pliki iso, tak samo na jakiejs pierdolonej bialej kartce.

ss

Opublikowano

Instalujesz na pewno odpowiednią wersje dla systemu win 7 64/32 bit ?(w zależności jaki masz)

Zawsze możesz udać się na jakieś forum komputerowe gdzie Ci napewno pomogą :)

Ja osobiście polecam forum.pcformat.pl (mam nadzieje że nie bedzie potraktowane jako reklama inna tematyka forum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...