Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] GladorMT2

BlacKtK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem ponieważ przed chwilą pobrałem sobie serwer Gladormt2 s1, zarejestrowałem się i kiedy chce wejść do gry wyskakuje mi błąd, a mianowicie ,,Twoje konto jest zablokowane,, i mam pytanie jakim cudem to mi wyskakuje ? Serwer pobrałem przed chwilą, a nigdy wcześniej na nim nie grałem a od razu mam zablokowane konto, stworzyłem drugie na innym emailu lecz to nic nie pomaga, Proszę o pomoc !!!

Opublikowano

Musisz je zaakceptować na e-mailu, innego wyjścia nie ma. Jeśli będzie dalej problem taki do do supportu pisz, bądź na ich forum. ;-)

lk480_av1.png

Opublikowano

Zaraz sprawdze samemu jak to działa gdy się czegoś dowiem dam EDIT.

0ziDx8a.jpg

Potwierdzenie przyszło natychmiastowo, więc nie mam zielonego pojęcia w czym problem.
Swoją drogą to jest przykre - przyjście na e-mail wszystkich danych a jestem w 100% pewny że na ich e-mail przychodzi dokładnie taka sama informacja więc jeżeli ktoś podaje te same dane co do innych privów/globalów to ma zapewne po koncie.

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano

UP@ No to ja nie wiem, założyłem pare min temu trzecie konto i też mi nic na email nie przyszło...
EDIT: może to trzeba email z gmaila mieć tak jak Ty :D
EDIT2: Zarejestrowałem konto na email z gmaila i w 1 sec przyszło mi potwierdzenie ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...