Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SnowBlock

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SnowBlock

Zdjęcie 1

img.png

Zdjęcie 2

img2.png

Opis

Jest to mała mapa survival. W której mamy do wykonania 12 Zadań, Wszystkie zadania znajdziemy w skrzyni.Mapa posiada ciekawe obiekty. typu: Mała opuszczona kopalnia, Mobspawner itp. Jest na niej dużo surowców.Przejście całej mapy zajmuje max. 2 Godzinki ;) Przeznaczona jest dla dowolnej ilości graczy. ;)

Download

http://mineseed.xaa.pl/d/SnowBlock.zip

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/b5301b1eb115da3ff8ccff28137c668f9cdd85544d38f5cefdae281adc355915/analysis/1372147525/

Kordy

x: 195 y: 186 z: 155

Info

Mapę robiłem na mac' u więc jakby były jakieś problemy z działaniem mapy. Napiszcie a postaram się coś zrobić ;)

Gość michal12386
Opublikowano

fajna mapka tylko trochę za mała ;P

Opublikowano

Mapka, Miała być mała. Jest mała, Ale za to bardzo wysoka ;)

Opublikowano

jak każdy świat ;P

Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi, Mapka miała byc od samego początku mała,Chciałem żeby byla wysoka, Zeby umieścic w niej kopalnie, Mobspawnery itp. ;)

Gość michal12386
Opublikowano

to wyjaśnię chodzi o to że każdy świat jest wysoki ok 100 bloków w duł zależy gdzie kopiesz

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie dość ładnie wykonane :) Patrząc na drugie, mapa już nie wygląda tak "owocnie" i nic więcej sobą nie prezentuje ... jeżeli np. dałbyś inny texture pack, niż ten domyślny to wg. mnie lepiej by się prezentowała ta cała mapka - Ale poza tym jest Spoczko! xD

Opublikowano

Może cię ze spawnowało gdzieś indziej? Pójdz na te kordy ;)

Opublikowano

Człowieku, trudno Ci wpisać jedną, zasraną komendę /spawnpoint ?! Umarłem i odrodziłem się w jakiejś dziurze i spadam do kosmosu ciagle, zmienilem tryb na creative, wylecialem no i nie wiem gdzie jestem.
Mapa oprócz tego, że zaczynam na creative, to zbyt nudna. Z takimi możliwościami jakie są teraz w minecrafcie, można zrobić coś o wiele lepszego.

Opublikowano

Człowieku trudno zachować trochę kultury? ;) I napisać to spokojniej?. Rozumiem błąd już poprawiłem, Mapka została wykonana na mac'u i mogły być małe problemy.

Opublikowano

Udało mi się przejść, ciekawa inicjatywa. Problemy małe były głównie bez miecza i chestplate ale się udało. =D

Opublikowano

Trochę dziwna ta mapka, no ale nie będę się wypowiadał póki sam czegoś nie zrobię...

diamond_item.png  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...