Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe konto premium.

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?

Ale to nie ma sensu :P

Ani własnego skina, ani własnego nicku, na wszystkich serwach prawdopodobnie pozakładane konta nawet sprawdzać mi się nie chce :p

Ale masz like!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?

Ale to nie ma sensu :P

Ani własnego skina, ani własnego nicku, na wszystkich serwach prawdopodobnie pozakładane konta nawet sprawdzać mi się nie chce :P

Ale masz like!

Na tych mniejszych serverach premium jeszcze można pograć.

giphy.gif

Opublikowano

Wiesz .. nie każdego na nią stać albo z innego powodu nie może sobie jej kupić.

Standardowe pierdolenie za przeproszeniem. To niech kurna gary myje i zarobi ten hajs -,-. To nie jest trudne.j

Opublikowano

Standardowe pierdolenie za przeproszeniem. To niech kurna gary myje i zarobi ten hajs -,-. To nie jest trudne.j

Nie którzy to jakieś kaleki i nie potrafią ... A tobie co ta za uj czy mają swoje premium czy nie ? ...

Juz kilka kont mi nie wchodzi. Pewnie jakieś dzieci pozmieniały passy (jeszcze wczoraj działały)

All działają tylko czasem trudno wejść na nie bo dużo osób chce wbić i minecraft aż nie ogarnia :D

giphy.gif

Opublikowano

Na bank jest tutaj jakiś haczyk.A po zatym jak wejdziemy na jakiś server z tego konta to mamy bana . Ogólnie nie polecam.Lepiej Kupić a nie kombinować ..

Opublikowano

Wyślij jedno konto premium mi na priv

Please :D

naprawdę? Kolejny ****?

Ja widziałem jak konto Kaylum używał Polski streamer na Twichu xD

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Pytanko?? Czy to jest na pewno TuT ,bo mi się wydaje że tylko wypisałeś Loginy i Hasła :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...