Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmo diaxy i kasa ?

KuLa005

Rekomendowane odpowiedzi

Gość michal12386
Opublikowano

no racja

@up popraw sobie spoiler w sygnie ;P

Gość michal12386
Opublikowano

nie da rady sam próbowałem kopiując diamentowy blok niby był bug i skopiowałem ale tylko z jednego wyleciał blok diamentów z tego co postawiłem wystarczy plugin anticheat albo nocheatplus i jórz nie skopiujesz

Opublikowano

Nie ma takiego moda i nie będzie, jak kolega wyżej powiedział. Ja dopowiem, dlaczego: to, co dzieje się u ciebie na komputerze jest wysyłane do serwera, a serwer to tak jakby analizuje i sprawdza, na komendę potrzeba odpowiednich uprawnień, a jeśli będziesz chciał sobie zmaterializować diament w ręku za pomocą modów, serwer nie rozpozna akcji i najprawdopodobniej cię wyrzuci.

Jeśli na jakimś serwerze jest dla ciebie zbyt trudno, zagraj na innym, a nie próbuj oszukiwać. Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Takiej modyfikacji nie ma jeszcze i chyba raczej nie będzie, najłatwiejszy sposób na diaxy na serwerze to jest znalezienie serwera który nie jest zabespieczony przeciwko x-ray'em. Wtedy masz masakrycznie dużo diaxów w krótkim czasie.

Gość michal12386
Opublikowano

no ja lubię x ray i nodusa bądź weepcraft'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...