Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie prywatne serwery co o tym sadzicie?

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema temat zakladam glownie zeby poznac wasze zdanie na temat polskich serwerow. Sam osobiscie gralem na lifesro, crystal i powiem szczerze ze bylo tak po 200osob online to gralo mi sie naprawde super. A wy co sadzicie na ten temat?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Polskie serwery dobrze że powstają lecz szkoda że na tak krótką metę , jak by się utrzymywał jakiś serwer ok. rok to można było by to nazwać sukcesem.Jedyny serwer polski który się utrzymuje to fulo chyba najstarszy z terazniejszych serwerów.Powstało world of destiny zobaczymy co z nim dalej.Najważniejsze moim zdaniem jest podejcie administracji do spraw organizacyjnych.Skoro nie ma się kasy to po co otwierać serwer ? Pierw trzeba znaleźć jakiegoś sponsora , darczyńców czy coś w tym stylu i opłacić serwer z góry na np.2-3msce wtedy można coś inwestować a tak że serwer się opłaci na 1 msc i później to wola graczy nie ma sensu. Dobrym tego przykładem byl ardebran i kilka innych serwerów

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

wg. mnie lyssa była najlepsza pod koniec jej istnienia... ale GM to idiota;)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Szczerze to wszystkie te nowinki i h.rates były fajne na początku nikt tego nie znał wiec każdy chciał to poznac zobaczyć o co w tym chodzi itp.

Teraz jest tych nowych systemów , petów , edytowanych awatarów itp od zaje*****.Osobiście nie czuje żadnego klimatu na żadnym z teraźniejszych serwerów , nie ma tego czegoś,Szczerze mówiąc na isro najlepiej mi się grało , cięzko się lvl'owało i może dużo gfów było lecz wole te gfy i cięzki exp niż te gówaniane serwery na miesiąc ewentualnie dwa.Wielka Szkoda że JoyMax zmienił politykę i zatracił SRO , pewnie to był wymóg rynkowy ale powinien zostawić jakiś serwer na low capie dla "starych wyjadaczy".Druga sprawą jest to że padł PlaySRO aka SaidenKraft który był najlepszym , najstarszym i jedynym obiecującym pSRO.Pewnie dobrał się im JM do dupy - odsyłam na sytuacji z ECSRO Goldsol.pl - Grzegorz Grycuk.Od Dłuższego czasu zastanawiam się nad SRO czy ta gra ma wgle jaki kolwiek sens , upd'ate z 110+ mnie nie przekonują , nie ma żadnego priva który mógłby być na stałe.Tak z innej beczki licencja , udziały SRO w 2006 stały za bezcen.

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...