Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się ?

Zekori666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to prawda.

Dzięki botom ceny spadają :)

Zawsze warto wrócić ze względu na to, iż większość p.serwerów teraz pada, jeżeli nie możesz się zdecydować gdzie grać, to polecam ci solar i przypominam, że za jakiś czas nastąpi łączenie serwerów,

pozdrawiam ;-)

Z tego co wiem to łączenie serwerów dotyczy tych starszych typu s1,tam chyba do s16 czy coś takiego. :p I z tego co słyszałem to już miało być to robione w kwietniu gdzieś. A jeszcze bardziej niedawno słyszałem że wgl ma nie być tego łączenia. :DxD

Opublikowano

Polecam s26.

Początkowo możesz zarabiać na dropie kk. 300-350k za sztukę.

Jak będzie lepsze eq to na BO i drop ząbków. 500-600k za sztukę.

Z rękawicą kk lecą mi od 14 do 20lvla jakieś 6-7 sztuk natomiast zęby od 21 do 30lvla jest to od 6 do 9.

Ku są w miarę łatwo dostępne, ostatnio był sklepik pełen aur po 1,2kk; ostrze po 750; błogo i pomoc po 250k za sztukę.

Opublikowano

grałem na globalu jakieś 3-4 lata tyle życia zmarnowałem :D nic z tego niemam lepiej jakiś privek ;) osobiście nie powróce na globala

Opublikowano

na globalu nie ma sensu rozpoczynać gry od zera.

lepiej poszukaj serwera podobnego do globala, polecam concordiamt2.pl - start 8 lipca.

piątka.

Opublikowano

Opłaca się wracać na pl'a ? I zacząć od 0 grę ? ;p

HAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHH :D

Nie -,- i tu nic hasło i login do tego nie ma ! :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Zależy czy masz ambicje i troche pieniędzy. Wszystko zależy od Ciebie. Jeśli masz taką ochotę graj.

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

Nie opłaca się teraz jest 1000 serwerów i wybierzesz czy chcesz się męczyć(hard)potrudzić(medium)Grać lajtowo(easy)czy totalne pvp(4fun/pvp).

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...