Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzotyczne rośliny/zwierzęta.

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, znacie sklep z egzotycznymi roślinami/zwierzętami ? (internetowy)

Zafascynowało mnie to kiedy ktoś na forum udostępnił informacje o grzybie zombie.

Opublikowano

A znacie jakieś najmniejszy gatunek jaszczurek których można było by hodować na poważnie , więc ze będą potrzebowały dużego terrarium.

ew. ślimaki/ lub inne gady/kamelony/.

# edit

może pamięta ktoś takie małe żwierzątko wodne ? bo kiedyś pamiętam ze widziałem takie na sprzedaz.

Opublikowano

A znacie jakieś najmniejszy gatunek jaszczurek których można było by hodować na poważnie , więc ze będą potrzebowały dużego terrarium.

ew. ślimaki/ lub inne gady/kamelony/.

# edit

może pamięta ktoś takie małe żwierzątko wodne ? bo kiedyś pamiętam ze widziałem takie na sprzedaz.

Dołączam się do pytania, osobie która odpowie dam plusa.

Niedawno mi zdechły żółwie i wąż więc mam trochę pusto.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

*XdeMoNT*

za zgodą może je hodować ....

Kup sobie zwykłą zbożówkę(wąż) w dobrym sklepie zoologicznym znajdziesz za 100-200 zł

lub Jak Mogą Być to polecam Kraba tęczowego kosztuje do 50 zł ale jest bardzo ciekawy ^^.

Lubie patrzeć jak przenosi kamienie i buduje wieże by spier..... z terrarium, którą i tak rozwalam(tak w kółko, krabia syzyfowa praca^^) :D

PS. Uwaga !! Gdy zdecydujesz się na kraba to nie wyciągaj go z terrarium!!! Uwierz zapier...... szybciej niż mysz domowa w dodatku przy nierozważnych próbach schwytania go możesz stracić palca ^^

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

czekam na nastepne propozycje

# a nie znacie takiego zwierzątka wodnego bo pamiętam ze był kiedyś w realu do kupenia.

# a co sądzicie o akwarium morskim jedyną przeszkada myślę ze sa te wieloszczyty ktorych się boje.

reff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...