Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY!

martin94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zaczełem grać na serverze minecraft (s2.fiberhost.pl24150 ).Zalogować się moge, ale cały czas wywala mnie z serva, cofa mnie, gdy usune bloczek to on się znowu pojawia (oczywiście na swojej działce) coniekture da się usunąć ale coniekture.Czasami każą czekać mi 10sek. I nie wiem co jest niewiem kompletnie co zrobić. :( A i żeby ktoś niepomyślał że ja prubowałem usuwać klocki na miejscu spawnu TO MI SIĘ ROBI NA SURVIVALU I NA SWOJEJ DZIAŁCE.

Opublikowano

To może być wina tego że masz bardzo słabe łącze internetowe, albo po prostu wina serwera ponieważ jest za słaby. Bądź obciążony!

Opublikowano

Wiec server moze byc na minimalnej ofercie fiberhost ktora oferuje malo ramu i server jest po prstu obciazony lub ty masz slabego neta

A fajne servery mozesz znalezc w dziale Publikacje Serverow jest tma ich duzo ;)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Ale chyba to sprawka mojego netu bo jak weszłem na inny to mnie cały czas wywalało.

Opublikowano

Ale chyba to sprawka mojego netu bo jak weszłem na inny to mnie cały czas wywalało.

To niestety, nic z tym nie zrobisz :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wiesz, to mogą być też wirusy. Przeskanuj system i zaopatrz się w jakiś dobry program przyspieszający jak np: TuneUp lub darmowy Game Buster :)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...