Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludziska.

Mam taką nietypową sprawę do was . Jakieś 2 miesiące temu grałem bez przerwy w World of Tanks. I zaś miałem przerwe z wotem i potem znowu grałem aż do teraz niegram . Więc bo mam zamiar zrobić linie niemicką Tdk'ków ale mi się cholernie w wota niechce graća chce zrobić tą linie . Pewnie to teraz głupio zabrzmi ale co zrobić żeby znowu grać z chęcią a nie zniechęcią i jakby to powiedzieć grać7h dzienie.

Proszę o pomoc !!!!!

Opublikowano

Siema ludziska.

Mam taką nietypową sprawę do was . Jakieś 2 miesiące temu grałem bez przerwy w World of Tanks. I zaś miałem przerwe z wotem i potem znowu grałem aż do teraz niegram . Więc bo mam zamiar zrobić linie niemicką Tdk'ków ale mi się cholernie w wota niechce graća chce zrobić tą linie . Pewnie to teraz głupio zabrzmi ale co zrobić żeby znowu grać z chęcią a nie zniechęcią i jakby to powiedzieć grać7h dzienie.

Proszę o pomoc !!!!!

Graj czasami, im dłużej grasz tym bardziej się wypalasz i Ci się gra nudzi.

Rada - nie graj na siłę.

76561198001815076.png
Opublikowano

Trudna sprawa ;/ . Ja osobiście nie widzę innej gry oprócz Wota ;D . Kolego no spróbuj poszukać jakiegoś klanu To bardzo Motywuje ludzi aby dalej grać. Wiadomo zabawa z przyjaciułmi zawsze zachęca do grania w wota .

Opublikowano

tak zabawa haha dziadostwo jak ty sam aw 10 cie matołków cie napieprza i jeszcze siedzą na modzie i jakiś programami dzieci które są lz rozumkiem odchyłki bo takiego czegoś to może se grac z dziećmi w ciultki na małe bramki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...