Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ibot

Jabol234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy mógłby mi ktoś pomóc z rozwiązaniem problemu z ibotem, wczoraj działało mi wszystko normalnie, dziś gdy próbowałem go uruchomić wyskoczył mi taki komunikat :

szz.png
Uploaded with ImageShack.us
Ma ktoś jakiś pomysł?
Opublikowano

Siemka, czy mógłby mi ktoś pomóc z rozwiązaniem problemu z ibotem, wczoraj działało mi wszystko normalnie, dziś gdy próbowałem go uruchomić wyskoczył mi taki komunikat :

szz.png
Uploaded with ImageShack.us
Ma ktoś jakiś pomysł?

Próbowałeś reinstalować ? Może miałeś jaki skrypt zrypany i bota przez to Ci zbugowało?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Próbowałem i nic, dalej to samo, próbowałem też inne wersje ibota odpalić i też taki błąd.

A ustawiałeś coś w bocie przed tym errorem? Może spróbuj przeczyścić całkowicie rejestr kompa z tego bota i powinno chulać jak od początku

Opublikowano

A ustawiałeś coś w bocie przed tym errorem? Może spróbuj przeczyścić całkowicie rejestr kompa z tego bota i powinno chulać jak od początku

Nic nie ustawiałem, wyłączyłem go jak zawsze.

Czyli jak to mniej więcej zrobić? W regedit normalnie tego poszukać i usunąć to co będzie związane z botem?

Opublikowano

Nic nie ustawiałem, wyłączyłem go jak zawsze.

Czyli jak to mniej więcej zrobić? W regedit normalnie tego poszukać i usunąć to co będzie związane z botem?

tak i potem reset kompa.

Opublikowano

Wyczyściłem wszystko co znalazłem w rejestrze związanego z ibotem i niestety dalej to samo, zapomniałem na początku dodać ze po tym błędzie pojawia sie okno logowania w którym 'hardware id jest 000-000'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...