Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kinguin

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Planuję zakupić Fifę 13 w serwisie Kinguin.pl i zastanawia mnie czy jest możliwość kupna przez paysafecard. Czy kupował ktoś w tym serwisie gry i czy istnieje ta metoda płatności?

Opublikowano

Mi się zdaje że nie da się na takich stronach przez PSC bardziej przelewy.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Radzę ci poczekać na promocję na Originie i tam kupić. Ostatnio kupiłem BF 3 za pół ceny. A jeśli chodzi o płatność PSC to raczej jest taka mozliwość.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Właśnie zauważyłem że na dole strony jest przewijana lista i jest tam psc lecz boję się że tylko na niektórych ofertach to jest. Jak ktoś kupował na kinguinie to niech napisze czy rzeczywiście psc jest.

@up na originie podobno nie da się kupować przez psc

Opublikowano

Właśnie zauważyłem że na dole strony jest przewijana lista i jest tam psc lecz boję się że tylko na niektórych ofertach to jest. Jak ktoś kupował na kinguinie to niech napisze czy rzeczywiście psc jest.

@up na originie podobno nie da się kupować przez psc

Jak nie, jak tak? Przecież się da, nie opowiadaj głupot. Co do tego czy da się na ''Kinguinie'' to oczywiście, że się da. Możliwe, że na niektórych grach ale jak dotąd na każdej którą kupowałam dało się tak płacić. Myślę, że lepiej jest tam kupić. :)

1372353983-U956368.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...