Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pandora zarobek

Inspix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem wrocic na pandore.

Jednak konto stoi puste ninja dagger 102 lvl.

0 eq 0 yang.

Chciałbym się dowiedziec jak szybko zarobic bo chce zrobic w miare eq klasowe/wojenne.

Za pomoc oczywiscie like.

Opublikowano

Robisz dropa .Najlepiej wp 40=50lvl .Idziesz na sam koniec swiatyni hwang . Dropisz tam sztabki . Zbierasz 500kk-1kkk . Kupujesz czysta trute . Robisz w niej sr 45+ dla ulatwienia sciagasz bota do zmianek . I sprzedajesz pare xxxkk wiecej . Ja tak na poczatku zarabialem . Pozniej handlowalem eq perfekt i pp . Mysle ze pomoglem . Tez sa pajace i sprzedaja stalki 3x15(prawidlowe) hp i odbicie za np 1kkk .Wiele razy mi sie tak przytrafilo . Takie cos trzeba odrazu kupowac . I masz pare kkk wiecej jak sprzedasz .

BUM

Opublikowano

Robisz dropa .Najlepiej wp 40=50lvl .Idziesz na sam koniec swiatyni hwang . Dropisz tam sztabki . Zbierasz 500kk-1kkk . Kupujesz czysta trute . Robisz w niej sr 45+ dla ulatwienia sciagasz bota do zmianek . I sprzedajesz pare xxxkk wiecej . Ja tak na poczatku zarabialem . Pozniej handlowalem eq perfekt i pp . Mysle ze pomoglem . Tez sa pajace i sprzedaja stalki 3x15(prawidlowe) hp i odbicie za np 1kkk .Wiele razy mi sie tak przytrafilo . Takie cos trzeba odrazu kupowac . I masz pare kkk wiecej jak sprzedasz .

Niestety teraz nie ma jak dropic bo nie mozna oddawac expa na gildie...

Ps. Co mysliecie o kupnie np 50kkk na allegro za 11 zl?

Opublikowano

@up, kupować yangi? szkoda hajsu ;__;

Dobrym zarobkiem jest 45 lvl wp, koniec świątyni i dropienie sztabek.

Albo postać 5-10 lvl i na największych spotach z wilkami dropić sztabki.

lk480_av1.png

Opublikowano

wp 45 lv czarowane P fms śr 30 + na końcu świątyni , aby exp nie leciał robisz buffa 72 lv robisz nim pt razem z ninja 102 i dropem 45 aby nie leciał prawie wgl zrób jeszcze jedną postać 100 + , dajesz na równo i git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...