Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nadchodzi rework LeBlanc!

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zgadnij kto

Roku, Rioter ogłosił nadchodzące zmiany LeBlanc.

"A big problem with Leblanc on live is that too much of her power resides in her Sigil of Silence - an ability that has very minimal counterplay. It is a targeted ability, her highest damage, can prevent her opponent from retaliating, and it combo's with itself after 6 (Mimic).
Even with that said, we don't want to net nerf Leblanc. Instead, we want to spread that power throughout the rest of her kit - which increases both versatility and her opponent's potential to play against her. I'm not saying that she's perfectly balanced with these changes - but she is in a state that is more capable of being balanced in the future. It's a valid concern that we might not have redistributed an appropriate amount of power across her kit. I've been monitoring as much feedback on the changes as I possibly can to help gauge this. I'm especially curious of how players on PBE have felt playingagainst the changed Leblanc, in addition to the playing as.

Also, I want to thank everyone for how passionate you've been with the changes and how much feedback you've given already. As a reminder though - try and keep discussions focused on the topics at hand. Once a thread gets hostile it makes it difficult to participate in the discussion."

Czyli krótko na polski:

Riot uważa że za dużo mocy leży w Sigil of Silence (Q) i nie da się tego Q za bardzo skontrować, skill ten nie jest skillshootem, posiada największą moc ze skilli LeBlanc.
Riot nie chce znerfić LeBlanc, lecz rozłożyć jej moc na wszystkie umiejętności co zmieni styl gry LeBlanc na bardziej "uniwersalny" (jak określa Riot) i da szanse przeciwnikowi na walkę z LeBlanc.

Czyli LeBlanc nie będzie mogła zabijać na samo Q (Q+Q z ulta) lecz będzie musiała się pomęczyć z resztą jej skilli (doskok i skillshoot). Czyli (za dużo "czyli") teraz LeBlanc albo użyje doskoku aby ucieć, lub aby zabić.

Potrzebne zmiany? LeBlanc i tak nikt nie gra :D

Riot zrobił także forum dla serwera PBE:

http://community.pbe.leagueoflegends.com/

Kolejne wieści o nowym Championie

[Przetłumaczone z niemieckiego] " Moge potwierdzić, iż wejście championa nie potrwa jeszcze długo, ale oczywiście nie mogę zdradzić daty."
Champion jest już skończony pod względem idei i wyglądu, lecz pojawiają się bardzo dziwne bugi. (Ultimate jest b.mocne (op) ale jeżeli nie nauczymy się grać perfekcyjnie championem będzie useless. Tylko gdy gram TYM championem jestem dwa razy lepszy niż grając innymi postaciami w tej roli, co oznacza że jest to champion do "wymasterowania", posiada umiejętności które wykorzystamy dobrze tylko gdy perfekcyjnie opanujemy championa i timig aby wiedzieć kiedy dokładnie rzucić skille.

Opublikowano

No zgadnij kto

Szymico?

@t

Rework może być dobry, lub po prostu lekki nerf, bo strasznie łatwo jest nią carrować do silvera/golda V.

Aczkolwiek łatwo ją było zabić z początku, i była słaba w late, także zobaczymy jak to teraz z nią będzie.

Zamiast zmieniania wszystkich spelli ja bym po prostu te Q trochę osłabił albo po prostu tylko je zmienił.

Forum dla PBE? Ciekawe co z tego wyjdzie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dobrze ,że nareszcie robią jej rework.. bardzo rzadko można zobaczyć ją w grach nawet w bronzie :) Po prostu na dzisiejszą mete się nie odnajduje.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Zawsze ale to zawsze jak spotykałem LeBlanc, wiedziałem że albo to ciężki mecz będzie, albo z góry przegrana. Rework się jej przyda!

Opublikowano

Łaa Rework LB może być bardzo ciekawie.. Czekam na więcej info co do tego ;) To może być cos bardzo fajnego :D

Przypadkiem ta zreworkowana LeBlanc nie jest od dawna na PBE?

652601399840421198520.png

Opublikowano

Przecież ta postać jest dobra.. LOGIKA RIOTU.. Zamiast zostawiać dobre postacie to by mogli jej visual upgrade zrobić lub dla innych postaci takich jak Sivir, Sion...

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...