Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metro 2033 Adventure map by Jonny_Kredka and Iggggnacy1zak

karabela256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

METRO 2033 mapa przygodowa

Rozpoczęliśmy projekt mapy na podstawie książki i gry metro 2033,

mapa jest w języku polskim przeznaczona do gry na 2 graczy, wszelkie

prawa do mapy zastrzeżone.

Fabuła wciąż powstaje, ale wiadome jest to, że wcielamy się w 2 zwiadowców z Polis, Iwana i Wladimira.

Akcja mapy dzieje się w tym samym czasie co wyprawa Artema, ale fabuła jest osobna, lecz w niektórych momentach związana.

Mapa będzie podzielona na rozdziały, już niedługo wersja demo części pierwszej.

26-06-2013 mapa gotowa w 20%

post-798471-0-98849100-1372094163_thumb.png

post-798471-0-14703100-1372094180_thumb.png

post-798471-0-01151600-1372094197_thumb.png

post-798471-0-01644400-1372098665_thumb.png

post-798471-0-18984600-1372098692_thumb.png

post-798471-0-94560800-1372098725_thumb.png

post-798471-0-73642900-1372169712_thumb.png

post-798471-0-96258200-1372259097_thumb.png

post-798471-0-00886100-1372267080_thumb.png

post-798471-0-26295600-1372267090_thumb.png

post-798471-0-65835500-1372267101_thumb.png

Opublikowano

Powiem wam, że było już sporo takich projektów ale ten wydaje mi się być najlepszy z tych wszystkich które widziałem. Nie wiem dlaczego może i dlatego że ten texture pack dodaje takiego uroku wszystkiemu ponieważ dzięki niemu wszystko tak ładnie wygląda. Ps: Jaki to jest texture pack podasz nazwę?

Czekam na mapkę jak skończycie napewno sprawdzę ją sam :)

Opublikowano

Uhuhuhu... widzę kolejną ciekawą mapę! :D

W dodatku z (chyba) własny texture pack'iem i możliwością gry w 2-e osoby.. owocnie się zapowiada,ładnie zbudowana i opisana - szkoda ,że opisu trochę mało.

Myślę ,że jeżeli znalazłbym jakąś osobę np. kuzyna,kolegę to pograłbym z nią ;)

Powiem wam, że było już sporo takich projektów ale ten wydaje mi się być najlepszy z tych wszystkich które widziałem. Nie wiem dlaczego może i dlatego że ten texture pack dodaje takiego uroku wszystkiemu ponieważ dzięki niemu wszystko tak ładnie wygląda. Ps: Jaki to jest texture pack podasz nazwę?

Czekam na mapkę jak skończycie napewno sprawdzę ją sam :)

Zgodzę się z tobą ^_^ Było dużo projektów ale ten na prawdę zapowiada się super - już nie mogę się doczekać B)

Opublikowano

Bardzo mi miło, że się podoba, mapę budowałem z iggggnacy1zak, dopiero zbudowaliśmy ok. 5%, a zajęło to nam kilkadziesiąt godzin, mam jeszcze screenshoty ogromnego miasta, które zajęło nam 3/4 całego czasu, ale przez błąd 413 nie mogłem wkleić go do postu, opcja dla jednego gracza wyjdzie trochę później niż cooperacja, ale będzie. Informacje o postępie i fabule będą aktualizowane wraz z postępem budowy.

Texturepack to Last Days http://www.9minecraft.net/last-days-texture-pack/ wymaga mcpatchera

Jeszcze raz dziękuję za komentarze i miłe słowa :)

Oczywiście w mapie są użyte command blocki, więc staramy się aby było jak najbardziej profesjonalnie

Opublikowano

I wy to na forum reklamujecie? Idzcie z tym na planetminecraft albo minecraftforum, tu sie znarnuje :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

I wy to na forum reklamujecie? Idzcie z tym na planetminecraft albo minecraftforum, tu sie znarnuje :D

Reklama tej mapy znajduje się już na planetminecraft ale z tego co widzimy tutaj cieszy się większym zainteresowaniem i chęcią do oceny.

Opublikowano

Mapa super, Nie mogę się doczekać. Wersji do pobrania. Można wiedzieć kiedy to będzie? ;)

Opublikowano

Nie wiemy jeszcze dokładnie kiedy wyjdzie, ale pracujemy bez przerwy i codziennie możecie się spodziewać nowych screenshotów, będziemy was informować o postępach.

Opublikowano

"prawa do mapy zastrzeżone."

W jaki niby sposób? smi1.png

A tak btw. mapka fajna, uwielbiam ten txt pack, na pewno zagram.

RCwkgo4.png

Opublikowano

"prawa do mapy zastrzeżone."

W jaki niby sposób? smi1.png

A tak btw. mapka fajna, uwielbiam ten txt pack, na pewno zagram.

zastrzeżone czystą uczciwością :) , ale to tylko takie słowne zabezpieczenie, że to nasza mapa, a nie nikogo innego :D

Opublikowano

Wchodze na MPCForum, patrze, a tu nowy temat. Spoglądam - co widzę ?

- Widzę zajebiste ss'y z mapki do minecrafta, kawał dobrej roboty :D Najs.

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś (prawie) idealnie odwzoruje mapę z metro las light by było zaje******

ogólnie to.... Bagno

Opublikowano

WOWOWO Po screenach zajebioza ! :) Przy downloadzie dasz link do txt ?

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...