Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOSYĆ !

AntyVirus

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Masz neostrade i masz ten sam problem ?

• Tak
      10
    • Nie mam neostrady ale mam ten sam problem
      5
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur^^a mam już dosyć tego YOUTUBA. Przed chwilą normalnie mi się filmiki odtwarzały. Teraz gdy odświeżyłem YT już żaden filmik się nie chce wczytać i nie moge pooglądać.

Intenet dobry: Neostrada 8mb, pobiera ponad 700 kb/s teraz ( sprawdzałem kilka sekund temu )

A YT tak samo wczoraj tez nie mogłem oglądać. O co z tym chodzi ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Może jakieś przeciążenie . Pobierz se programik Jet Clean i włącz internet booster a naprawdę pomaga mi filmiki się ładują 50% szybciej dzięki niemu o dziwo :P

Opublikowano

Nie wiem czy to przez internet, ale mam taki sam i też się nie odtwarza żaden film.

Włączę, poleci jakieś 10 sek i lag, black screen na filmie i nie da się oglądać.

Youtube ostatnimi czasy się pieprzy i idzie w złym kierunku, mam nadzieje że to naprawią póki nie będzie za późno.

Opublikowano

Polecam czerwony youtube, tam z pewnoscią nie ma takich problemów, a odnośnie naprawy tego czy jakkolwiek to nazwać, to prawdopodobnie jest problem od strony samego Youtube i raczej nic z tym zrobić nie mozesz.

Opublikowano

Mam to samo, kiedyś na dużo słabszym necie oglądałem spokojnie w 720p, teraz z Neostradą 6-7 Mb/s ledwo na 360 idzie. Najbardziej mnie wk*rwia to, że usunęli ładowanie na pauzie, nie ma szans obejrzeć nic w HD - nawet jak puszczę wcześniej, żeby potem cofnąć i obejrzeć bez zatrzymywania, buforowanie się kasuje -,-

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Trzeba odczekać za pare minut i powinno być ok.

U mnie też jest błąd czasami.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja już chyba od miesiąca mam tak, że przy niektórych filmikach wywala jakiś błąd. Odświeżanie czy kasowanie ciasteczek nic nie daje.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Te problemy mam już od ponad miesiąca. Są naprawdę wkurzające. Kiedy włączam filmik , standardowo w 360p to idzie pięknie lecz kiedy zmieniam na 720 / 1080 p albo wcale się jakość nie zmienia albo zacina się. Wina mojego komputera to nie jest bo u znajomych też to zauważyłem. Internet 20mb , ściąga z prędkością 2,2mb/s więc w tym problem nie leży. Inne serwisy które mają full hd działają mi bezproblemowo lecz yt nie. Dziwne jest to że u niektórych yt działa normalnie nawet ze słabym internetem.

Opublikowano

Wina chyba jest na łączach neostrady. Mam to samo od jakiegoś czasu i zawsze wieczorami. W tej chwili to samo :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Hm.. czytałem właśnie na necie. I wszystko składa sie na to, że użytwkonicy NEOSTRADY tak mają. KUR@a płace za dostęp do internetu to pownienem miec nieograniczonmy dostem do yt KUR$11A, co oni sobie myśla. Zaraz tam zadzwonie i moment rozwiąże ten problem.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

AntyVirus, to jak już dzwonisz, to wspomni to wszystkich użytkownikach neostarady, bo cwaniaki naprawią jednej osobie i myślą, że mają z głowy...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Kurwa, najgorsze jest to, że do chuja pana, kurwa, AdBuster'a spokojnie obejrzałem (w 360p ale obejrzałem), a KSI za chuja w 240p nie dam rady.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...