Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Yorick

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie.

Czy Yorick okaże się dobrym pickiem na dzisiejszą metę?

Spore ma obrażenia budowany glównie pod tanka?

Chcę głównie wygrywać gry, pomagać teamowi.

Opublikowano

yorick dobry pick na topa ale gry nim nie wyccarujesz

@down

Nie wiem o czym mysalem ze napisałem o midzie chodzili mi o solo topa, ale na midzie sytuacjynie moze byc.

A co do carrowanie yorickiem to gramy w inne gry.

Opublikowano

Obrażenia jak Op bruiser

Tankowaty jak Op tank..

Właśnie nim grałem

Buduj:

Muramana

Spirit Visage

Mercury's Treads

Frozen Hearth

Frozen Mallet

i 1 sytuacyjny...

w tych 5 itemkach masz ponad 3k hp , 180 armora i coś około 170 magic resistu +ulepszony dzięki Spirit Visage self-heal i ulti... Yorick jest op.

@UP.

Mida? Haha! Yorick to only top a gry carryuje jak nikt inny.

faerie-charm.png -> health-potion3.png -> mana-potion3.png -> sight-ward.png -> tear-of-the-goddess.png -> boots-of-speed.png -> mercurys-treads.png lubninja-tabi.png -> manamune.png -> chain-vest.png -> spirit-visage.png -> glacial-shroud.png -> frozen-fist.png lub frozen-heart.png -> frozen-mallet.png lub warmogs-armor.png lubtrinity-force.png -> guardian-angel.png

Opublikowano
Mida? Haha! Yorick to only top a gry carryuje jak nikt inny.

Gramy w inne gry.

Yorick jest dobry pickem ale na premade a nie na jakieś soloQ.

Są o wiele lepsze picki.

Duże cd.

Monożerny.

Nie ma doskoku.

Nie jest dobry do roama co w dzisiajszej mecie to podstawa.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobry pick w dzisiejszej mecie. Nawet z tanky buildem powinien zadawać w miarę dobre dmg. Early/mid bardzo łatwe, możliwy outfarm wroga, wysoka mobilność i CC.

Opublikowano

Najwyraźniej gramy w inne gry bo przed chwilą wycarry'owałem mój team... manożerny? Rzeczywiście inne gry.... po co mu doskok jak ma Slow z daleka a potem mallet? Duże CD? Ok teraz na 100% wiem że gramy w inne gry.

Chłopie na co ci slow jeżeli duszki biją najbliższy cel a nie konkretny. Jak focusniesz ad carry jeżeli duszek poleci na tanka.

Do premade owszem z ogarnietym ad carry.

Ale co mnie obchodzą twoje gry na brązie men. Liczy się całość a nie jak ty grasz yourickiem. Liczy się całokszałt a nie jeden pojedyńczy gamer grający postacią która jest po prostu słaba. Nie ma co się oczukiwać. Pickujesz coś co jest dobre w early i yorick nic nie robi przez następne mid i late game. Do tego duszki które nie wchodzą w krzaki. Jakim sposobem jest mobilny? Slow? Ultimate który jest po prostu słaby w SOLOQ?

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Chłopie na co ci slow jeżeli duszki biją najbliższy cel a nie konkretny. Jak focusniesz ad carry jeżeli duszek poleci na tanka.

Do premade owszem z ogarnietym ad carry.

Ale co mnie obchodzą twoje gry na brązie men. Liczy się całość a nie jak ty grasz yourickiem. Liczy się całokszałt a nie jeden pojedyńczy gamer grający postacią która jest po prostu słaba. Nie ma co się oczukiwać. Pickujesz coś co jest dobre w early i yorick nic nie robi przez następne mid i late game. Do tego duszki które nie wchodzą w krzaki. Jakim sposobem jest mobilny? Slow? Ultimate który jest po prostu słaby w SOLOQ?

Przepraszam, ale brązem nie jestem :< (silverem też nie)

Przecież duszki biją dmg gdy je rzucimy.. i to jest najważniejsze bo po rzuceniu same w sobie nie mają DMG.

Yorick jest mid/late game postacią, aby duszki wchodziły w krzaki rzucamy W na krzaki a potem E na enemy, wtedy wchodzą, ewentualnie kupujemy warda i już wchodzą w krzaki. Ultimate jest OP jeżeli umiemy je wykorzystywać (sterować nim).

Pozdro, widzę że gramy w inne gry.

Opublikowano

Przepraszam, ale brązem nie jestem :< (silverem też nie)

Przecież duszki biją dmg gdy je rzucimy.. i to jest najważniejsze bo po rzuceniu same w sobie nie mają DMG.

Yorick jest mid/late game postacią, aby duszki wchodziły w krzaki rzucamy W na krzaki a potem E na enemy, wtedy wchodzą, ewentualnie kupujemy warda i już wchodzą w krzaki. Ultimate jest OP jeżeli umiemy je wykorzystywać (sterować nim).

Pozdro, widzę że gramy w inne gry.

Na topie są 3 krzaki. Musiałbyś zwardować 3 krzaki do tego +-1 ward( można również 2) by chronić nas od ganku. I w tym jest problem. Yorick nie jest mid late game postacią. Nie ma co się oszukiwać. Ruinuje go mocne early game. Tak jak pisałem wcześniej słabnie w teamfightach. Prędzej padniesz niż dojdziesz do ad carry bo jak piszesz jesteś w większej lidze niż Silver i dobrze wiesz że są o wiele lepsze postacie na topa.

Opublikowano

@up

Weź nie pierdol z tym yorickem ze to postac co carrowania.

A jeżeli dalej bedziesz sie trzymał sie swojego "widzimisie" to daj przynajmniej jakis filmik najlepiej ranked w ktorym yoirick sam doprowadza swoj team do zwyciestwa.

Yorick to tylko dobry top nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...