Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DarkOrbit - HUNTING IV [PL1]

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do akcji oraz obróbki filmu i jego tempa nie mam żadnych zastrzeżeń, no ale ....

Muzyka ;/ Specjalnie dla mnie nie dałoby radę chociaż jednego filmu z inną muzyką niż hip hop? :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Co do akcji oraz obróbki filmu i jego tempa nie mam żadnych zastrzeżeń, no ale ....

Muzyka ;/ Specjalnie dla mnie nie dałoby radę chociaż jednego filmu z inną muzyką niż hip hop? :P

Specjalnie dla Ciebie w następnym dam inną muzykę. :D

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie w następnym dam inną muzykę. :D

To może jeszcze jakaś specjalna dedykacja dla mnie ? :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No i zajebisty film, muza tak średnio mi podchodzi, lubie dobry rap a to tak średnio mi pasuje. No ale dobrze latasz :D
A Faja to jednak jest ostatnia faja bo żyleta (pełne hp na rombie[-20] i saturnie[+20]) to koło 300k hp i wyskakuje w grupie.. zrób w następnej części z nim solo (:

7yo9.png

Opublikowano

HAHAHA z Mruczka taki "Fighter" ze na 2-7 to z mmo nikt nie lata ;p Pozdrawiam ;] †·»н•u•И•т•Ξ•я«·† Moze kiedys sie spotkamy ;] Pl1 EIC ;] a filmik fajny tepic faje ;]

Opublikowano

Jeśli o to Ci chodzi to na 2-7 nie wlatywałem, to dla tego bo szukałem graczy co lubią się stawiać, a nie botów co uciekają do portu.

Opublikowano

Nie tak trudno jest latac i niewidki wlaczac, reszte robi bot :)

Bialko RSB sab, wszystko sie automatycznie zmienia, niema sekundy zeby odrazu na rsb nie zmienil jak jest mozliwe :P

Opublikowano

Bialko RSB sab, wszystko sie automatycznie zmienia, niema sekundy zeby odrazu na rsb nie zmienil jak jest mozliwe :P

W życiu nie latałem na żadnym programie. ZADNYM. No z wykluczeniem kbot'a. Mam po prostu wprawę w lataniu...

Opublikowano

Udzielasz się a jak widać nic nie wiesz na ten temat, ponieważ jeśli się nie mylę automat zawsze zaczyna z RSB i zmienia cały czas, nawet gdy ktoś jest poza zasięgiem. Kolega lata czysto i to mi się podoba, oby tak dalej.

Film dobry, trochę przycina ale nie każdy ma dobry sprzęt do nagrywania i co do muzyki dołączam się do prośby kombass-a.

Pozdrawiam

    VI4GЯ4    XΞS

Opublikowano

Przyjemnie się ogląda, lecz z muzyką nie trafiłeś bo rap nie pasuje do DO (i jeszcze Kali, którego nie lubię :D).

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...