Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]AcToool

zShadY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mógłby mi ktoś dać link do tematu gdzie mogę znaleźć jak ustawić AcTool'a by naciskał spację? Lub może ktoś wie, i może napisać. Mam również pytanie czy jest coś w rodzaju goldhacka na NosTale? Chciałbym bowiem kupić jakieś SP, ale nie mam kasy, więc szukam łatwiejszej drogi :P. Prosiłbym również o dawanie wszelkich linków do ,,wspomagaczy", które mogłyby mi pomóc w uzbieraniu ;P

Z góry dziękuje za pomoc

zShadY.

Opublikowano

Cześć,

Mógłby mi ktoś dać link do tematu gdzie mogę znaleźć jak ustawić AcTool'a by naciskał spację? Lub może ktoś wie, i może napisać. Mam również pytanie czy jest coś w rodzaju goldhacka na NosTale? Chciałbym bowiem kupić jakieś SP, ale nie mam kasy, więc szukam łatwiejszej drogi :P. Prosiłbym również o dawanie wszelkich linków do ,,wspomagaczy", które mogłyby mi pomóc w uzbieraniu ;P

Z góry dziękuje za pomoc

zShadY.

A ja poproszę goldhacka na moje konto bankowe :) A co do botów to masz na MPC, które działają nawet na zminimalizowanym :)

http://www.mpcforum.pl/topic/965528-botxxnosxx-xxbotxx-dziala-na-zminimalizowanym-funkcja-ukrywania-okna-nostale/
ja tego używam i jestem zadowolony.
Opublikowano

Pięknie by było :P. Niestety nie jest.... Żeby nie robić następnego tematu; Co kupić za 185ND? Chcę jak najwięcej zarobić ;). Za bota dziękuję, i chętnie wypróbuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...