Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zarabiać na Triador?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób na 350k w 15 min :X

1. robisz nową postać

2. robisz dungeon na 1 lvl

- siedzisz tam do 7-8 lvl (aż do zużycia pelerynek, warto zostawić sobie 2-3)

- pamiętaj że dungeon kończy się po 10 min więc nie możesz tam siedzieć dłużej

- zbierasz wszystkie śmieci typu zmianki, dodania, szkatułki - leci tam tego sporo, moby się respią szybko, nikt Ci nie ksuje

3. wychodzisz z dungeonu, masz już 100k

4. idziesz na niedźwiedzie, bierzesz spota lub dwa tymi pelerynkami co zostały, wbijasz 10 lvl

5. robisz dungeon na 10 lvl

- pamiętaj że dungeon kończy się po 10 min więc nie możesz tam siedzieć dłużej

- zbierasz wszystkie śmieci typu zmianki, dodania, szkatułki - leci tam tego sporo, moby się respią szybko, nikt Ci nie ksuje

6. po zrobienia dungeonu masz już 350k (bo dostaje się za niego 250k+te 100k poprzednie) + oczywiście to co wyleci ze szkat i zmianki, dodania

7. idziesz do depo, ustawiasz sobie kod pin i przelewasz sobie kasę na konto swojej głównej postaci a itemki wkładasz do depo :D

*dungeon to ofc skrzynia ucznia, dodatkowo z tego na 10 lvl można się zielonych potek i autopotów nachapać

może i sposób mało efektywny ale jak mi się nie chciało nic robić bo wszędzie banda dzieci ksuła to na bojowca zarobiłem tym sposobem w 3h :P no ofc tymi postaciami można też biologi porobić itp ale moim zdaniem się nie opłaca bo pochłania to więcej czasu i zysk moim zdaniem maleje.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...