Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Modpl Download

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety 1 komenda która by mi się bardzo przydała nie działa mianowicie komenda sell przydała by się w v2 kamer dało by rade ją naprawić???

ona dziala tylko kiedy jakis handlarz jest otwarty

i sprzedaje item który jest na 1 pozycji w eq

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skoro da się zrobić aby ulepszać jak u zwykłego kowala, to może dało by się, żeby ulepszał jak u kowala w dt??:)

On ma racje kamer mógłbyś coś takiego zrobić?

Edit:

Jestem za podklejeniem tematu.

Opublikowano

On ma racje kamer mógłbyś coś takiego zrobić?

Edit:

Jestem za podklejeniem tematu.

to tylko "głośne myślenie" wątpię żeby to było wykonalne, ale niech wypowie się ktoś, kto ma pojęcie na ten temat

Opublikowano

SETbeFREE ale skoro można zrobić że zwykły kowal ulepsza na odległość to i można by było żeby i kowal z dt ulepszał na odległość.

Opublikowano

SETbeFREE ale skoro można zrobić że zwykły kowal ulepsza na odległość to i można by było żeby i kowal z dt ulepszał na odległość.

Byłoby fajnie, ale obawiam sie że kowal w dt działa tylko jeśli postać znajduje się w danej lokacji (piętro z kowalem)

jeśli tak jest to zostaje jeszcze jedna opcja, wyłapanie takiej możliwości, korzystanie z niej na piętrze z kowalem, a skrypt może by omijał blokadę limitu ulepszania, bo przecież nie klikalibyśmy na niego

To również "gdybanie" wiec wybaczcie jak piszę brednie:)

Opublikowano

chodzi mi o komende cooltime te ataki nie zadaja obrażeń jak juz 1raz walniesz moze coś zle robie nie wiem i mógł by ktoś dać wszystkie komendy

Opublikowano

DALES DUPY KOLES.!!!

MASZ TO SAMO TUTAJ .!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/99408-koniec-ze-sniegiem/

A tak wgl to dziala na zasadie zludzenia w przypadku itemow widzisz ze masz ulge +9 a jesli w reku trzymasz glewie +0 to inni widza ta glewie xD

Itemy przyzwane w ten sposob do eq tez sa zludzeniem. nie wiem jak z moobami i ulepszaniem :)

Ale warto poswiecic chwile. Mozna dopracowac ;). Postaramy sie z kolega to odpalic ;)

A co do wirusow to ten plik nie ma wirow sam metin ma wirusy trojany ktore sa nie szkodliwe bo to tak zwany "spy".

Aktualnie sygny brak . :O

Opublikowano

skoro da się zrobić aby ulepszać jak u zwykłego kowala, to może dało by się, żeby ulepszał jak u kowala w dt??:)

Wiem że takie coś jest raczej nie wykonalne(chyba ze sie myle jestem poczatkujacym informatykiem).Jeżeli nie to to może napszykład dało by rade zrobić komende żeby przezucało na nastempne pientro bez wybijania mobów???Np z 1 pientra na 5.Albo jak tak nie da rady to np z 1 na 2 z 2 na 3 itp.To znacznie by zmiejszyło czas chodzenia na kowala dt co zwiekszyło by ilość dziennych wypraw:)

Opublikowano

Wiem że takie coś jest raczej nie wykonalne(chyba ze sie myle jestem poczatkujacym informatykiem).Jeżeli nie to to może napszykład dało by rade zrobić komende żeby przezucało na nastempne pientro bez wybijania mobów???Np z 1 pientra na 5.Albo jak tak nie da rady to np z 1 na 2 z 2 na 3 itp.To znacznie by zmiejszyło czas chodzenia na kowala dt co zwiekszyło by ilość dziennych wypraw:)

Raczej informatykiem nie zostaniesz - ortografia

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

kamer daj na inny hosting bo konserwacja sie skończyła ale jest teraz error więc nie ma jak pobrać

Nick na all privach to Wymiatacz albo PlaX

zloty967.png

Opublikowano

@up nie polecam avasta...

Co do moda, to nie łudźcie się, że te itemki będą prawdziwe, to niemożliwe ;p.

A i pytanko do Kamera dasz adres hostingu swojej strony, pamiętam że kiedyś już był ale znaleźć nie mogę.

Chcesz wygrać gry na steam za free? Zarejestruj się

<<<TUTAJ>>> . Wszystko jest w 100% wiarygodne i legalne.

Pytania na PW

Opublikowano

@up nie polecam avasta...

Co do moda, to nie łudźcie się, że te itemki będą prawdziwe, to niemożliwe ;p.

A i pytanko do Kamera dasz adres hostingu swojej strony, pamiętam że kiedyś już był ale znaleźć nie mogę.

Ja wiem jaki to hosting :P

ww.byethost.com

:)

Działałem na szkode forum :c

Jest mi tak przykro, że ja pierdole ^,^

Opublikowano

dizla wam to mi nie KaMeR czemu mi to nie dziala napisz jak nie wiesz to nie pisz

KaMeR mi to nie dziala jak wiesz to napisz dlaczego jak nie wiesz to nie pisz

mi to nie dzial wiecie czemu i do jakiego metka z 2008r czy 2009r i czy wogole patchowanego czy nie <_<

ja wogole nie mam tekiego pliku metin2modpl.exe

:lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...