Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wisior perlowy vs ametyst

kupeczka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pewne pytanie do was. Mam szamana healer 75lvl i mam problem z wybraniem naszyjnika. Lepszy bedzie ametystowy czy perlowy??

Z góry dziekuje za odpowiedz

Pozdro

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

ametystowy tylko, 4 inta w wisiorze to jest nic, przy miarowym eq i skillach nie zauważysz nawet różnicy.

natomiast ametyst też nie należy do najlepszych naszyjników, aczkolwiek przeliczniki ma swoje do pż.

Opublikowano

75 lvl, więc stwierdzam, że masz już zwinke i leczenie na dużym M lub też G.

Co za tym idzie, nie jest Ci potrzebna regeneracja pż, czy też szybkość zaklęć (masz to za pomoca leczenia oraz zwinki) tylko i wyłącznie int.

Reasumując, dla KAŻDEGO szamana powyżej 75 lvl, który dobrze rozwinął swoją postać jest tylko perłowy naszyjnik.

Opublikowano

Hmmm prawdę mówiąc to ty przez te 8 int (z przetopami) dostaniesz moze 4 wartosci ataku więcej i 400hp leczenia, dlatego bez sensu wydawanie jest na to pieniędzy. Amestyst, lub inwestycja w kryształu duszy.

Opublikowano

Zdania są podzielone. Dodam ze nie bd expic sam bo bedziemy expic we 3 w pt na setao odrazu wiec znajomy mi mowil ze i tak malo bic bede. W tym wypadku jaki wisior wybrac?

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Moim zdaniem ametyst, co da Ci te 4 inta ( wiem na PL to zawsze coś ), ale zdecydowanie bardziej opłacalny będzie ametyst.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...