Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno KBOT'a

ticrue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jakiś polski reseller który sprzedaje licencje na kbota za PSC ?

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Ten cały Fontobiusz próbował coś tutaj na MPC pisać ale z jego wypowiedzi wynikało że to dzieciak chcący być na siłę 'pomocny' żeby przyciągnąć sobie klientów.
Ja osobiście polecam Pukacza, bez zbędnego pierdolenia jak potrzebujesz załatwić szybko to jak Ci odpisze to masz licke w 5 minut po podaniu kodów.

7yo9.png

Opublikowano

Ten cały Fontobiusz próbował coś tutaj na MPC pisać ale z jego wypowiedzi wynikało że to dzieciak chcący być na siłę 'pomocny' żeby przyciągnąć sobie klientów.

Ja osobiście polecam Pukacza, bez zbędnego pierdolenia jak potrzebujesz załatwić szybko to jak Ci odpisze to masz licke w 5 minut po podaniu kodów.

Oglądając jego strone internetową zostałem lekko zniechęcony, że tak powiem jest uboga...oczywiście skieruje sie najpewniej do Pukacza :)

Opublikowano

Oglądając jego strone internetową zostałem lekko zniechęcony, że tak powiem jest uboga...oczywiście skieruje sie najpewniej do Pukacza :)

Nie strona świadczy o tym, jaki jest reseller ... wolałbyś aby strona była napakowana bajerami a gdy kasę dasz to koleś znika ? Nie sądzę ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie strona świadczy o tym, jaki jest reseller ... wolałbyś aby strona była napakowana bajerami a gdy kasę dasz to koleś znika ? Nie sądzę ;)

A powiedz mi gdybyś miał sie kierować wyglądem strony to którą byś wybrał ? bo ja uważam że dobrze zbudowana strona musiala zając wiecej czasu a to świadczy że sam reseller siedzi troche dłuzej na rynku xD

Opublikowano

A powiedz mi gdybyś miał sie kierować wyglądem strony to którą byś wybrał ? bo ja uważam że dobrze zbudowana strona musiala zając wiecej czasu a to świadczy że sam reseller siedzi troche dłuzej na rynku xD

Ja kupowałem swojego bota u Bosser'a ( nie wiem czy nadal jest na rynku ) a jego strona była najprostsza jaka mogła być. Nie dość że wszystko szybko załatwiliśmy to jeszcze mogłem liczyć na pomoc za każdym razem :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ja polecam siebie :D teraz wróciłem z urlopu więc jestem pełny nowych sił do pracy :D Stronę mam prostą żeby ktoś się nie zgubił kierowałem się słowami "prosto i przejrzyście" jak ją pisałem :)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...