Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bany Ryza za Bol

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Czy wie ktos moze jak mozna zglosic to ustrojstwo zeby to usuneli w ch... Wczoraj i dzis jak gralem zauwazylem ze ludzie zaczynaja banowac ryza. Gralem przeciwko niemu pare razy i to ewidentnie widac jak ludzie uzywaja tego bota. Psuje to strasznie gre. Bardzo trudno wygrac linie gdy trafimy na takiego typa

u1lc.png
Opublikowano

Yyyym, może raporta po zakonczeniu rozgrywki z opisem ? coś tam było, ze jak jest duzo takich raportów z opisem bol czy tam cheat, to riot obserwuje i banuje :D

Ale nie dam sobie ręki uciąć

Opublikowano

tez nigdy nie masz 100% pewnosci ze ktoś uzywa ,może ktoś po prostu ogarniać

AP Yi mi się fajnie sprawdza na takiego ryza

Feel the beat!

Opublikowano

Jaki ty jestes zjebany człowieku. Zagrasz 10-15 gier Ryzem i już ogarniasz go LEPIEJ niz na tym chujowym bocie, więc nie spinaj dupy i l2p.

Opublikowano

ja wczoraj grałem na ryża jeden meczyk. ewidentnie używał tego BoLa

wytłumaczyłem to naszemu junglerowi i poprosiłem o czestsze ganki

tak z 0/2/0 zrobiło się 13/4/x

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

I tak bez bola można wygrać ryzem, w czym problem go OGARNĄĆ

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pff ,to każdy koreaniec który gra ryzem powinien dostać bana ... Jak rozproznasz ,że gość ma bol'a a nie po prostu ogarniętego ryza i umie nim szybko castować combo?

Opublikowano

Jaki ty jestes zjebany człowieku. Zagrasz 10-15 gier Ryzem i już ogarniasz go LEPIEJ niz na tym chujowym bocie, więc nie spinaj dupy i l2p.

Combo Ryzem bol wyciąga w CAŁE CHOLERNE 0.3 SEKUNDY(Całe combo, R>Q>W>E>Q ), chyba że jesteś jak Selex panem szybkie palce to wtedy wyciśniesz..... Nigdy nie wywalisz combo w 0.3 które wywala bot.

Da się, ale jak pisałem nigdy się nie wywali combo w 0.3 sek...

Opublikowano

Combo Ryzem bol wyciąga w CAŁE CHOLERNE 0.3 SEKUNDY(Całe combo, R>Q>W>E>Q ), chyba że jesteś jak Selex panem szybkie palce to wtedy wyciśniesz..... Nigdy nie wywalisz combo w 0.3 które wywala bot.

0.3s to nic dla koreanskich graczy ktorzy siedza i trenuja w lola po 10h dziennnie.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

ciężko zrobić takiego combo bo trzeba doliczyć czas castowania a bez skryptu do tego musisz patrzyć kiedy kończą się CD

+ skrypt nie jest też idealny bo spamuje tymi skillami niby w jakiejś kolejności ale nie resetuje Q innym skillem tylko czasem użyje dwóch albo jak tam inaczej jest zakodowane

a przecież chodzi o to, żeby Q użyć jak najczęściej

bany pewnie będą ale jak na razie się na to nie zanosi ^^

BTW chciałbym zobaczyć jak ktoś 'PRO' gra na tym skrypcie jakiegoś rankeda czy coś, ma ktoś może powtórke z dobrego rankeda ??

@DOWN gram na smartcastach i chodzi mi właśnie o takie combo Q+W+Q+E+(Q+)R+Q ..

w temacie nie chodzi chyba o 'bany' przed meczem tylko bany na konta cheaterów ^^

w sumie to bez smartcastów nie wiem ile to combo miało by trwać ^^

Hejo

Opublikowano

@Up

Widać że Ryzem chyba w ogóle nie grałeś, jakie patrzenie na CD? Smartcast'y i jedziesz, Q+W+E+Q spokojnie w mniej niż pół sekundy wywalisz, już nie płaczcie tak.
Bany na rankedach są spowodowane tym, że w pierwszym tygodniu LCS miał on największy wskaźnik Picked/Banned, aż 90% na NA.

źródło

http://how2win.pl/lcs-1-tydzien-infografika/
Opublikowano

Tez mnie to wkurza, głównie dla tego że nie działa mi BoL xD

Ale jednak poco psuć taką super grę?...

Potem wbijasz sobie Diamond I na trzymaniu spacji, i tylko sobie graj, ryze zbanowany staty 0/50

Bez tego gówna było by 100000x lepiej

Report i opis, ''ostatnio głośno o BoL bocie który... przywoływacz... ewidentnie używał tego programu wyprowadzał combo w niecałe . . . '' i tyle :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@Up

Riot ma wyjebane po całości na BoL'a, i nie udowodnisz żadnemu graczowi że używał tego programu, więc raporty możecie sobie od razu darować.

Opublikowano

Widzę, że powoli to zmienia się w kłótnie czy da się wywalić combo ryzem w 0,3 sekundy czy nie i jakie combo jest dobre więc odpowiem autorowi na pytanie zanim zamkną temat. Graczy możesz zgłosić po meczu chyba sam wiesz jak a co do samego Bol'a to polecam napisać do samego supportu jeżeli będzie dużo skarg to coś z tym zrobią... www.leagueoflegends.com -----> support (obok login i register) ----> Logujesz się ----> Dodaj nowe zgłoszenie -----> piszesz co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...