Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pewniak Pacc

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie.Dał by ktoś link do allegro albo gdzieś gdzie mogę kupić pewniaka pacca na 30 dni przez przelew.??Najlepiej ,by było jak wy byście powiedzieli gdzie kupujecie pacc.

Lajk za pomoc.

Opublikowano

Na allegro masz pełno takich ofert tylko musisz sprawdzić opinie o sprzedawcy i wszystko jasne

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Jesli grasz na swiecie non-pvp polecam zakup cc na allegro a potem scrolla w grze.

Wychodzi taniej w 90% ,a dlaczego ? bo sa juz swiaty gdzie scroll kosztuje wiecej niz 1kk wiec jesli u ciebie kosztuje mniej to bierz cc.

Opublikowano

A powiedziałbyś jak sprawdzić opinie sprzedawcy ,bo ja bardzo nie kupuje na allegro to nie wiem.

Jak masz nick tego gościa to tam wchodzisz i powinien się wyswietlić taki pasek ile ma procentów itp a pod tym coś w tylu zobacz opinie.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Wejdź na Allegro -> przedział Tibia -> sortuj: najpopularniejsze i tutaj zjedz w dol aż znajdziesz ofertę PACC , potem kliknij na użytkownika aby zobaczyć opinie i komentarze. ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Kupiłbym scrola ale chyba go używać nie mogę bo nie miałem nigdy pacca.A jeszcze się was zapytam czy jak np robie przelew na poczcie to tam mogę wziąść sobie druk do przelewu ,albo tak jak jak wydkuruje druk przelweu z neta i jak mam czarno-białą drukarke to mi go przyjmą ??I jeszcze jak patrzyłem pacc na allegro to widziałem ,że w tytule przelewu trzeba podać nick z allegro ,i pytam się ,bo nie mam konta na allegro czy bez niego można kupić?I czy trzeba podawać koniecznie adres i imie i nazwisko??Zapytam się jeszcze jak Oni dają mi tego pacca??Czy wystarczy sam nick z tibi czy jakoś na e-maila dają kod??Trochę dużo tych pytań ,bo ja w tym zielony jestem nigdy pacca nie kupywałem.

Jeszcze jedno pytanko czy ,aby potem użyć scrolla to muszę teraz kupić pacc 90 dni czy 30 styknie?

Lajk za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...