Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Push linii

Tekonizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem wkur.... w tym momencie , gdyż mam wrażenie , że riot ... sprawę .

Otóż gram caitlyn na bocie i nie pushuje w ogóle linii , a oczywiście linia jest pushnięta i w tym momencie draven robi farme z dupy .

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest do kur... nędzy .

Czy linia jest jakaś krótsza czy jak .

Opublikowano

Po prostu wydaje ci się, że nie pushujesz ale mając te 150 ad można spokojnie na 1/3 hp miniona ubić. Dzięki temu twój draven potrafi wykorzystać to, i zabijaćje na 1/10 hp :D Idz do jungli, tam nie ma problemu z pushowaniem

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja Cię w sumie do końca nie zrozumiałem, otóż masz problem z pushem tak?
Po prostu staraj się utrzymać dystans od wrogów i farm na creepach, staraj się je tylko dobijać by mieć je na hita. Wtedy ilość twojej farmy jest znacznie większa, przez co masz równiez większą ilość Golda za zabicie minionów. Dodatkowo polecam przy użyciu pasywki harrasować wrogiego ADC, wtedy na pewno po czasie wróci do bazy z małą ilością HP, więc wtedy będziesz mieć czas by szybko przyfarmić z Q na minionach i walić w wieże. Potem wystarczy, że będziesz to powtarzać i na pewno spushujesz dobrze linie. ;)

lol_signature___ezreal_by_yuhg-d3czsyk.j

Opublikowano

Wiesz z tym passywem to słabo jak ci na twarz support lee wyskakuje .

No cóż nie ma co płakać dalej trzeba grać .

Czemu ma Ci wyskoczyć, skoro masz suuporta to i masz wardy w conajmniej 3 podstawowych krzakach(2 na bocie i 1 odchodzący na jungle), więc raczej Ci suuport nie wyskoczy, bo będziesz raczej wiedzieć w którym momencie zaatakować z 'pasywa'.

Opublikowano

Nie zawsze się ma te wardy .

Kiedyś muszą się skończyć.

Dlatego dobry suuport kupuje item 'Ruby Sightone' dzięki któremu nie zabraknie mu w ogóle wardów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...