Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spadki w grze

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema od niedawna mam takie spadki w cs 1.6 w ogolę fpsy po wpisaniu komend normalnie były po ok. 200 do 100 na 1024x768 rozdzielczości a teraz nie wiem co się stało format miałem ja wiem z miesiąc nie cały temu może nie będę na pewno kompa formatować bo w ciagu pól roku chyba z 3 miałem no i pobierałem gry i tam muzykę takie tam programy no a w grach na Steam raczej komp nie zamuli tyle co torrenty a wszystkie gry usunąłem tylko 1 z płyty i cs na Steam skanowałem komputer czyściłem żadnego wirusa nie znalazło a jak wszedłem do gry odpaliłem menadżera zadań sprawdziłem użycie procesora to było tak do 60% to dużo?od dziś także na game booster'ze zacząłem jechać, nie wiem co się dzieje po prostu od pingu może tez lagowac? ping mi własnie tez skacze i wtedy lagi tez są fpsy tak dochodzą do 30

moj pc ; 1gb ram procesor intel pentium 4 cpu 1x 3.0 ghz karta geforce 6600 128 mb nie piszcie zmien kompa bo bede ignorowac takie wypowiedzie mam normalnie duzo fps tylko od teraz chuj wie co jest

Opublikowano

Ogarnij orto to po pierwsze. Teraz tak: Napisz jaki masz zasilacz, jakie masz temperatury, przeczysc kompa programami CClaner, Odkurzacz.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Pobierz HWMonitor i daj ss z niego, Zasilacz sprawdzisz odkręcając bok obudowy, i taka skrzyneczka od której wychodzi dużo kabli. Napisz co tam jest napisane.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...