Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do jakiej pojemnosci quad dla 14latka?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0Cm^3

w dupach się poprzewracało.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

WTF ?

Tak to jest takie proste i każdy to robi z motorami, kup quada z papierami 50ccm wymień silnik (jeśli uda ci się tam wcisnąć 125ccm) i możesz sobie jeździć przed przeglądem zmieniasz silnik na 50ccm i już przegląd zaliczony quad sprawny.

WTF ? Po co Ci silnik wyciągnąć ? Byłem w WK 2 tyg temu i nie trzeba numerów silnika, na przeglądzie też byłem i sprawdził tylko nr ramy. Nawet w paragrafach pisze, że silnika już się nie wpisuje gdyż można go wymienić. Więc silnika nie musisz sciągać.

CO DO SIMSONA. Ja mam, wlałem 2,5 l na pusty bak i przejeździłem 130 KM dając mu w dupe :)

kup sobie skuter i po sprawie quadem się chujowo jeździ po drodze poza tym dużo pali i szybko znudzi ci się taka jazda a mając 16 lat prawko na takie rzeczy kosztuje jak normalne prawo jazdy już lepiej poczekać do 18 i zrobić normalne na samochód.

Kolego. Ja mam motor i wiem co to jest pasja. To nie jest jak samochód, motorkiem jeździ się przyjemniej.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

To ja juz po prostu niczego nie rozumiem... Jedni pisza ze mam kupic skuter, drugi, ze mam podmieniac silnik. Lepiej juz zrobie, jak pojde do policjanta czy cos... A temat do zamkniecia.

Dzieki wzszystkim za pomoc ;)

Opublikowano

Rób jak chcesz. Ja bym brał motorower biegowy na twoim miejscu. Skoro nie lubisz skutera to najlepszym wyborem będzie kupić biegówke.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Kup quada +125 i już policja chyba gówno zrobi. Nie wiem czy coś się zmieniło, ale dwa lata temu jeździłem skuterem mając 17 lat, bez swiatek, kasku i wszystkiego, bo był taki rozjebany. Policja mnie złapała, to zabrali mi tylko dowód, bo skuter nie nadawał się do użytkowania, a o żadnej karcie motorowerowej się nawet nie pytali, to wątpie, że teraz też będą się pytać.

Opublikowano

WTF ?

WTF ? Po co Ci silnik wyciągnąć ? Byłem w WK 2 tyg temu i nie trzeba numerów silnika, na przeglądzie też byłem i sprawdził tylko nr ramy. Nawet w paragrafach pisze, że silnika już się nie wpisuje gdyż można go wymienić. Więc silnika nie musisz sciągać.

CO DO SIMSONA. Ja mam, wlałem 2,5 l na pusty bak i przejeździłem 130 KM dając mu w dupe :)

Kolego. Ja mam motor i wiem co to jest pasja. To nie jest jak samochód, motorkiem jeździ się przyjemniej.

Nie wiem jak Ty to robisz. Mi za chuja nie chce zejść poniżej 3l - jeżdżę w mieście. :D

Skoro skuterów nie lubisz to bierz biegówkę, byle nie jakąś chińską. Na pewno będziesz zadowolony i nie będziesz żałował.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Tak słaby quad jest bez sensu. To jest ciężkie. Za te pieniądze możesz kupić jakieś Enduro 50 2t lub SuperMoto również 50. Oba motory będą miały homologację a Ty nie będziesz miał żadnych problemów z rejestracja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...