Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Nabijanie Nimbu Gladiatora

kolo12311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot działa tylko na 1 lvl, podziękujcie ekipie SF.

Witam, postanowiłem, że zrobię program za pomocą, którego będzie możliwe nabijanie Nimbu Gladiatora (ilość wygranych walk).

• Na początek będziemy musieli pobrać program SFGame Shockwave Bot.
  • Odpalamy program...
  • Ustawiamy:
    • W pierwszym polu tekstowym ustawiamy nasz nick
    • W drugim polu serwer gdzie gramy np. s2.sfgame.pl
    • W trzecim polu input'cie ustawiamy ilość kont, które mają zostać utworzone.
    • W czwartym... ilość ataków z jednego konta (16 = 1 normalny atak + 15 grzybków na start)
    • W piątym (opcjonalnie) czas pomiędzy atakami, jest ustawiony na 3000ms (3s). Gdyż inaczej nie zaliczy nam ataku...
  • Klikamy przycisk Rozpocznij i czekamy, aż pasek postępu dojdzie do końca i będzie wskazywał 100%.

To tyle... jeżeli chcemy nabić nasz Nimb/Order od 0 poziomu do 9 poziomu to odpalamy program 4 razy i w każdym oknie ustawiamy: 4x(konta: 16; ataki: 16;).

Download:
https://mega.co.nz/#!IEtggSKR!Ilqb3VKiLwX1X5KPYmwHnhiBYBpaIolg922LSUMAVe4
http://www68.zippyshare.com/v/94526635/file.html

Skan (1/47):
https://www.virustotal.com/pl/file/22bd1b233a284f78d1c9760352b3bcb42e67a9bd51ca985db793c8a5b78aad7f/analysis/1372076405/

Changelog:

Wersja 1.1.4 (23.06.2013)
[ADD]Usuwanie kont po zakończeniu wszystkich ataków.
Wersja 1.2.2 (23.06.2013)
[FIX]Dodano interpretacje błędu E012.
Wersja 1.3.5.1 (24.06.2013)
[FIX]Dodano interpretacje błędu E014.
[FIX]Zmieniono ustawianie opisu z APP_INFO na ENCRYPTED_USER_INFO (mniejsza wykrywalność).
[ADD]Zmieniono klienta przy wysyłaniu pakietów na przeglądarkę (wykrywalność).
[ADD]Dodano losowanie profesji przy zakładaniu konta (wykrywalność).
Wersja 1.4.0.0 (24.06.2013)
[ADD]Dodano mechanizm automatycznej aktualizacji.
Wersja 1.4.0.1 (24.06.2013)
[FIX]Poprawiono mechanizm aktualizacji. [bTN:Uruchom ponownie]
Wersja 1.5.1.7 (24.06.2013)
[FIX]Naprawiono mechanizm aktualizacji. [APP:Updater.exe]
[ADD]Dodano przycisk czyszczenia logów.
[ADD]Dodano przycisk wysyłania raportu o błędach.
[ADD]Została dodana interpretacja komendy "Losowo[od,do]" w polu tekstowy dla wartości odczekiwania w atakach (wykrywalność).
Wersja 1.5.1.8 (24.06.2013)
[FIX]Poprawiono przyciski i pola tekstowe.

Wersja 1.5.2 (21.10.2013)
[FIX]Naprawiono błąd, który uniemożliwiał uruchamianie programu.
[DEL]Usunięto mechanizm automatycznych aktualizacji.
[DEL]Usunięto mechanizm powiadamiania o błędach.
[ADD]Dodano limit ilośći ataków z jednego konta (max. 16).

Screen'y:

rs7v5u.jpg
9kyy6v.jpg

Pozdrawiam i życzę miłego nabijania. ^_^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy program ;) Przetestowałem i działa tylko że jest jedna rzecz jaka mi sie nie podoba to że tworzy pełno kont na danym serwerze:) ale i tak plus dla ciebie za prace :P

Opublikowano

Niestety wyskakuje mi blad :

21:16 Rozpoczęto pracę.
21:16 Wystąpił błąd... #E014
21:16 Przerwano atakowanie...
@edit
Mam win 8 i gdy zrobilem zgodnosc z windows xp i jako administrator wyskakuje taki blad:
21:24 Rozpoczęto pracę.
21:24 Wystąpił błąd... #E056
21:24 Chwilowo zablokowano zakładanie kont. Odczekiwanie 30 sekund.
Opublikowano

Ładny programik widzę , lecz mi się nie sprzyda ale napewno komuś się sprzyda like ci dam : ) oby tak dalej możę nas czymś zaskoczysz jeszcze ? : )

Opublikowano

Jest to narazie wczesna wersja programu, ktory robilem jakies 10h (niewiele). Bledu nr. 14 jeszcze nie rozszyfrowalem... Jezeli chodzi o blad #E056 to bedzie on wystepowal... gdyz SFGame pozwala na zrobienie kilka kont w krotkim czasie dlaczego program odczekuje 30s-3min i dalej robi kont... czyli to jest tak wlasciwie ominiecie "zabezpieczenia". :) W nastepnej aktualizacji postaram sie od obejscia kilku bledow GRY.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dzięki, działa bez żadnych problemów, na pewno przyda się na niższe konta, by mieć małą,(ale jednak) przewagę w statach :). Like!. W przyszłości mógłbyś dodać, coś by atakowało np. 3 różne kąta :). Jeszcze raz dzieki i powodzenia w dalszym botowaniu :>.

@ EDIT 300 wygranych walk, w pare minut. Jak będę miał 18, stawiam piwo :).

@ EDIT 2 - Zostawię na noc, z 1000 kontami i sf botem, z wartą :). Rano powinienem mieć o 20% więkrze szanse na wygraną w walkach niż noramlnie. + nabiję jeszcze w paru kontach.

28bb3w1.png

Opublikowano

Mam zamiar dodać jeszcze program dzięki, któremu po evencie na gold'a nie będziemy musieli klikać na przycisk "+" w stat'ach. :D

Poza tym tym botem nieźle się trolluje nowych graczy. Użytkownikowi, który miał 100 cześci i 1 stopień Nimbu... włączyłem bota na 3 minuty i miał 950 cześci i 6 stopień Nimbu. :huh:

P.S. Jeżeli chcecie usunąć te raporty z ataków na poczcie to wpiszcie na czacie gildii /delfights

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ja mam tak że niby wszystko w porządku ale nie widzę żeby nimb mi skakał , atakują nic nie daje .

Ps. Ok już cała skrzynka wskoczyła dzięki ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Co ten bot właściwie robi, bo nie ogarniam trochę :P? Tworzy konta i odpala walkę pomiędzy nimi??

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Masz główne konto , i masz np. Nimb poz 2 odpalasz bota on robi multi konta i atakuje cie nimi i po chwili je usuwa , i tak ci nabija wygrane pojedynki i zaliczasz np Nimb poziom 3 , i masz wszystkie cechy +6 .

Ps. Na jakim świecie grasz ?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

a co dodałeś nowego? Ps. Bot działa dobrze Leci Like

gmhq5mn.png

Opublikowano

a co dodałeś nowego? Ps. Bot działa dobrze Leci Like

Wszystkie zmiany są w Changelog'u :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Huehue... to nie to ta przed aktualna... niewazne. :) W kolejnej aktualizacji mam zamiar dodac funkcje Turbo, dzieki ktorej bedzie mozna atakowac 3 kontami naraz. ^_^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Huehue... to nie to ta przed aktualna... niewazne. :) W kolejnej aktualizacji mam zamiar dodac funkcje Turbo, dzieki ktorej bedzie mozna atakowac 3 kontami naraz. ^_^

Fajnie by było jakbyś to dodał że 3 naraz ale i tak bot jest zajebisty. Pozdro.

Ps napisz jeszcze bota któy będzie sam robił order przyjaźni bo mi się nie chce.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

@kolo12311 Wiem widziałem że podałes mi linka do tamtej poprzedniej wersji :)

Opublikowano

Okej ;D Autorowi dałem limit plusóf. :>

Program jest ok. W łatwy sposób można sobie podnieść statystyki :D

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...