Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Nabijanie Nimbu Gladiatora

kolo12311

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Program supcio nimb duzo nie daje ale wygląd i działa supcio pozdrawiam

Nawet w TOP 100 nie wszyscy maja nabity ten Nimb do 12 stopnia. :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Hmm.. Działa bez zarzutu, z pewnością się przyda (odpaliłem tylko tak na nowym koncie żeby sprawdzić :D ), ale chyba wykorzystam go na swoim głównym koncie :D

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Opublikowano

Masz główne konto , i masz np. Nimb poz 2 odpalasz bota on robi multi konta i atakuje cie nimi i po chwili je usuwa , i tak ci nabija wygrane pojedynki i zaliczasz np Nimb poziom 3 , i masz wszystkie cechy +6 .

Ps. Na jakim świecie grasz ?

Na s2 i s23. Ale jak atakuje słabych w ranku to chyba nie dodaje mi to nic? A nabija też za zaproszenia?

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Na s2 i s23. Ale jak atakuje słabych w ranku to chyba nie dodaje mi to nic? A nabija też za zaproszenia?

Jak atakujesz slabszych to Ci daje ilosc wygranych walk... inaczej ten bot by teraz nie istnial.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

wiecie czego mi nie działa? jak włączam to mi pisze "Pobrano ***/***KB" i się zatrzymuje na 98%

Opublikowano

Jak atakujesz slabszych to Ci daje ilosc wygranych walk... inaczej ten bot by teraz nie istnial.

A te zaproszenia nabija?

Opublikowano

A te zaproszenia nabija?

Jakie zaproszenia? To nie bot na order przyjazni... kiedy indziej go zrobie (sprobuje).

Dochodzi Ci do 98% bo pewnie masz wlaczonego antywirusa i nie chce pobrac do konca...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Działa jak należy. Nabiłem sobie 5k i tyle starczy na początek. Mam nadzieję że w przyszłości pojawią się inne boty Twojego wykonania.

Opublikowano

Pomimo automatycznego usuwania konta po ataku wyświetla mi się błąd mówiący o zbyt dużej ilości kont założonych z tego IP. Próbować dalej je robić pomimo błędu czy przestać na jakiś czas?

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Pomimo automatycznego usuwania konta po ataku wyświetla mi się błąd mówiący o zbyt dużej ilości kont założonych z tego IP. Próbować dalej je robić pomimo błędu czy przestać na jakiś czas?

Przestań. Mam tak samo i gdy poczekam chwilkę to jest ok : D

gyobUMW.png

Opublikowano

Na order przyjaźni to już łatwiej będzie napisać, bo w ten kod wystarczy tylko wpisać linka z którego ma tworzyć konta i tyle.... Tak łatwo się mówi a z robotą to już inna bajka :D.

Opublikowano

Super programik, tylko nie przesadzajcie z ilościami atakow np. na 10lv, bo w latwy sposób można wychwycić bana, a tymbardziej na nowym serwie który ma np. 2 dni a ty naklepiesz 10k atakow

Opublikowano

Super programik, tylko nie przesadzajcie z ilościami atakow np. na 10lv, bo w latwy sposób można wychwycić bana, a tymbardziej na nowym serwie który ma np. 2 dni a ty naklepiesz 10k atakow

Na starym też łatwo wychwycić... Dużej różnicy między starym a nowym serwerem nie ma.

Opublikowano

Jak to nie ma?Skoro serwer ma 2 dni, to każdy mniej więcej jest w twoim przedziale lvlowym i rankingowym, dużo osob wtedy Cie obczaja bo chce Cie np. zaprosić do gildii czy cos.

Na starym serwie mało osob zaczyna grac i ma 5lv np.

Zreszta jak po 2 dniach można nabic 10k atakow przykładowo?

Opublikowano

Czytaj uważniej... Równie dobrze na s2 możesz wbić na 5lvlu 100k nimbu i co? Nie obczają tego?

Opublikowano

No właśnie. A ja ostatnio sobie konto założyłem na s24 i co? Ten server ma kilka dni, a ten gościu ma 10k wygranych. :P

WYGRANE:

s24.sfgame.pl i użytkownik gietol

gyobUMW.png

Opublikowano

Pewnie jak ktoś go na kapuje to będzie miał niemiłą rozmowę z supportem, bo jeśli posiada inne konta na innych serwach to też zablokują mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...