Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack 2

Kmil23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JoEs Wrzuć to na inny serwer bo wyskakuje error jak chce ściągnąć. Proszę ;D

Siema:D

Jak macie jakieś fajne hacki do warrock-a to powiadamiajcie mnie na pw :D

Jak pomogłem Daj add.png.

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :D

Ps: nie nabijam postów :D

Opublikowano

SZLAK MNIE TRAFI CZEMU W ZADNYCH HACKACH NIE MA ANTI KICK PRZECIEZ TO NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!NIE MA CZEMU?? TYDZIEN TEMU BYL WE WSZYSTKICH!!!!!

Bo np. taki koleś legendar (huib) czy jakoś tak nie da anti kick bo chce zarobić w ten sporób że na swojej stronie www.niepowiemjakatostrona.*** ma swoje vip hacki które mają anty kicka i dlatego on woli sobie zarobić nierobiąc publików z anty ale robiąc anty w vipach za które trzeba zapłacić 5.50 funtów.

Zroozummiał ktoś ;P

1365881062-U68160.png

Opublikowano

No hak jest fajny ale jak włączam Wallhacka (WH) to mi nie pokazuje ludzi i nie wiem co jest :| ... W innym hacku starszym to działa mi ta opcja ale tylko ta i nic więcej więc chciałbym żeby i w tym działało...

Może ktoś wie o co chodzi ??

www.footballteam.pl zapraszam Serwer 1 moje ID 75513 Poleć mnie przy rejestracji fajna gra :>

Opublikowano

Powiem tyle hack jest ok, ale nie wszystkie opcje w nim działają. Wirusów raczej w nim nie ma (Avira nic nie wykryła). Uzywam go od wczoraj i jeszcze razu nie był wykryty. Tylko raz czy 2 zamknęła mi się przez niego gra.

patryko340 spróbuj uruchomić jako Administrator i WR i Hacka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...