Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wkoncu Gold ;)

NerwusXXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje, oczekujemy teraz platyny. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ryze?

Przypadeg? Nie sondze.

"brawo"

Hahah wiedziałem kurde :D. Ryzem mam rozegrane 11 rund a ogólnie 190+ gier rozegranych więc nie wybiłem się na nim.

Ps. Strasznie lamie ryzem dlatego nim nie gram lepiej mi idzie Kassa albo cie takiego ale nie bawię się w midlane tylko adc

Brawo!!

Podaj swój build na ryżego

Ten sam co Kasha :P

Bywalec
Opublikowano

Hahah wiedziałem kurde :D. Ryzem mam rozegrane 11 rund a ogólnie 190+ gier rozegranych więc nie wybiłem się na nim.

Ps. Strasznie lamie ryzem dlatego nim nie gram lepiej mi idzie Kassa albo cie takiego ale nie bawię się w midlane tylko adc

Ten sam co Kasha :P

Skrypt też ten sam co on?

// gratuluje.

Opublikowano

@up Nie używam ale skoro wszyscy prosi tutaj grają na bol'u może też się skuszę :P żartuję wole sam dojść do platynki mój cel do końca sezonu 3

Opublikowano

@up Nie używam ale skoro wszyscy prosi tutaj grają na bol'u może też się skuszę :P żartuję wole sam dojść do platynki mój cel do końca sezonu 3

No, jeden normalny, który nie wybija się ryzem i nie używa tego syfu . ; *

Brawo .

lucyfergif.gif

Opublikowano

Kolejni się zlecieli i pierdolą o tym BoL'u. Co was obchodzi kto czym i jak się wybija? NO JA PIERDOLE.

Brawo, szykuje się kolejny diament :)

Opublikowano

Powodzenia, może kiedyś wybijesz się do bronze III :D

Zazdroszcze bo mnie nie chcą puścić na mida i nie moge ryżem kerować

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Powodzenia, może kiedyś wybijesz się do bronze III :D

Zazdroszcze bo mnie nie chcą puścić na mida i nie moge ryżem kerować

W tej grze byłem top tak jak w wiekszosci gier Ryzem

Opublikowano

Widze, ze kazdy teraz na BoLu cisnie? Mi to gowno nie dziala :(

Ile razy mam mówić ze nie gram na żądnym bol'u ? To gówno nie jest dla mnie ja wole sam sobie udowodnić ze na taką ligę zasługuję a nie jakiś program.

Opublikowano

A co. To ze ktoś gra ryzem to już od razu na bolu? Śmieszni jesteście. Combo można bez tego zrobic.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gratuluję :D

Teraz tylo Road to Platinum.

A co do tego zasranego BoLa.. LUDZIE OGAR NIE KAŻDY RYZE GRA NA BOLU...

Jak tak dalej pójdzie to nawet jak ktoś zobaczy że masz kupionego Ryza to będzie że BoL...

A pzt popieram kolegę wolę sam się męczyć i mieć satysfakcję niż potem być w Challanger I zagrać rankeda a tu jeb zbanowany Ryze. I co teraz? :< Nie ma ryza nie ma grania ;<<<

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

przecież to nie gold tylko złoto, ludziu, nie wprowadzaj nas w błąd, to jakbyś zdobył pienć trupuw i napisał na forum, że masz pentakilla

psychoza..

napis.png

Opublikowano

Pacząc na ludzi i eksperyment na smurfie to wbicie z golda na plat nie jest wielkim osiągnięciem ale i tak trzeba troche czasu zmarnować. Mi przejscie całego golda zajęło 7 godzin.

Jak chcesz zagrać z kims duo to zaproś mnie (bigmilk6) to se pogramy, ofc wezme smurfa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...