Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DarkOrbit PKT Rangi,BOT jak nabić 500k pkt rangi?

BOT24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam założyłem tamta dotyczący jak nabić 500k pkt rangi jest z tym cieżko jednak boce 24h non stop jak BOT jest ON, kupuje za kredki bostery na PD powagę, 25% PP na powagę , dres na powagę do gola ,

jednak na wyloty nie latam, i wrota robie ciagle ..

jesli ktoś cos moze pomoc wie zapraszam bedzie LIKE :)

Boce na x3x4 Goliath dres na powagę ...

Opublikowano

ja boce Goliathem + Dres i mam 100k ponad urki lub te 100k na pewno :)

i na x3x3 i ale bete gamę składam i robie .

Opublikowano

No to chyba już wszystko robisz, żeby wbijąc jak najwięcej pkt. Wysyłaj jeszcze sms na 50% powagi i jak chcesz, to 50%PD, ale to na PD mało daje do rangi.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

1. Uri na x-2 bocisz, jak masz to robisz kappy.

2. Uri jak brak to na x-2, jak nie to robisz Alfy Bety Gammy z rabatówką ( idzie w nieskonczoność zrobic jak 1 raz złożysz ).

Opublikowano

x2 mówicie najlepsza na rangę mapka ? hm

a x3x4 słabsza to ile pkt rangi na x2 dziennie wbije mam profil na 25% powagi i kupuje bostery za kredki..

jak nieskończoność składać alfy bety gammy jak ?;) urka potrzebna a na x2 za duzo nie masz zysku z uri

Opublikowano

x2 mówicie najlepsza na rangę mapka ? hm

a x3x4 słabsza to ile pkt rangi na x2 dziennie wbije mam profil na 25% powagi i kupuje bostery za kredki..

jak nieskończoność składać alfy bety gammy jak ? ;) urka potrzebna a na x2 za duzo nie masz zysku z uri

No nie wiem czy x-2 na rangę najlepsza, ja w tej grze każdą rangę jaką miałem wbijać to wbijałem na mapach x-3 i x-4 i wtedy zdobywałem bonusy na poważanie w jakikolwiek sposób tylko mogłem. No i wiadomo statki/wrota i te sprawy

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No nie wiem czy x-2 na rangę najlepsza, ja w tej grze każdą rangę jaką miałem wbijać to wbijałem na mapach x-3 i x-4 i wtedy zdobywałem bonusy na poważanie w jakikolwiek sposób tylko mogłem. No i wiadomo statki/wrota i te sprawy

Hmm tez powiem ci latam ino na x3x4 zmiana map co 30min

i Goliath i dres na powage nie wiem co lepsze czy gol czy Leonek bo na golu z 100k urki mam zawsze i tak :)

Opublikowano

Ja to bym tak to podsumował

więcej urki = leonek

więcej rangi = golec ze wszystkimi gadżetami dającymi bonus na poważanie

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jedyne co tu można dodać to ta stacja bojowa, jak masz dobry klan to stawiajcie i poproś kogoś albo sam ulepsz moduł dodający poważanie na 16lvl to po 20 godzinach stania bazy będziesz miał 10% więcej poważania ;)

Opublikowano

bazowka odpada nie jestem w żadnym klanie...

więc tylko opcja dobrze byc ustawionym

na Bocenie, a boce na Goliath + dres na powage .

Ktoś moze ma rozpis jakie zyski pkt rangi na x2 a ile z x3x4?

Opublikowano

bazowka odpada nie jestem w żadnym klanie...

więc tylko opcja dobrze byc ustawionym

na Bocenie, a boce na Goliath + dres na powage .

Ktoś moze ma rozpis jakie zyski pkt rangi na x2 a ile z x3x4?

Mi zawsze przez nockę wbijało 6-7k rangi, czasami ponad 8k szło na x-3 lub x-4 ... nie wiem jak na x2 ... bociłem na podwójnych boosterach na poważkę + profil na poważkę + dres na poważkę

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ja latam non stop Bocik :) x3x4 golem i dres, za urke alfe beta gamme, i premke posiadam. nie wiem czy dobrze czy lepiej kappy , i jak składać najlepiej alfe bete gamme po ile klikac jakieś sposoby macie? ;)

Opublikowano

Ja latam non stop Bocik :) x3x4 golem i dres, za urke alfe beta gamme, i premke posiadam. nie wiem czy dobrze czy lepiej kappy , i jak składać najlepiej alfe bete gamme po ile klikac jakieś sposoby macie? ;)

Alfa beta gamma to dobre wrotka na range są, jeśli chcesz mieć herculesy to możesz zacząć kappy składać a później wrócić do alfy bety i gammy

A co do sposobu, ja tam zawsze klikam x100, i jakoś tam się te wrotka składało, raz szybciej raz wolniej.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to ci się przyda, najlepiej składaj wszystkie 3 i dopiero stawiaj na bazę, bo tak złożysz jakieś 3 alfy i ani jednej gammy, klikaj po 1 i multi od razu używaj to co 2-3 razy będą części z multi ;)

Opublikowano

ok, ok, tez sadze najlepiej po 100 klika sie .. a rabat opłaca sie kupic ? bo teraz jeszcze ma byc zmiana klienta gry czy cos i nie wiadomo ile boty bedą OFF ??!

Opublikowano

ok, ok, tez sadze najlepiej po 100 klika sie .. a rabat opłaca sie kupic ? bo teraz jeszcze ma byc zmiana klienta gry czy cos i nie wiadomo ile boty bedą OFF ??!

Na twoim miejscu bym zaczekał aż wprowadzą te aktualizacje, potem wyjdzie bot i dopiero jeśli już chcesz to kup rabat

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

tez tak sadze :P, aa jakie konfy ma gola powiedz najlepszy by byly

Do golca na alienki ? na pierwszej konie full speed 3 osłonki w dronach reszta lasery a na drugiej full speed + full osłon w dronach lub full speed + taka sama konfa jak konf numer 1 przecież jeśli masz paść to i tak padniesz :P Ale myślę że lepiej skorzystać z full osłon w dronach

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...