Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czapki

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Znacie jakieś fajne czapki do wszystkich klas? Nie drogie bo chce kupić je do 6k na tf2wh, nie chcę takich czapek jak :

ellis cap,gimbus hat,choinke,kapelusz wiedźmy,pasożyt z alien swarm, i te czapy za osiągnięcia

Jakieś fajne przyzwoite do wszystkich klas

1390144171-U592769.png

Opublikowano

• Nie kupuj na tf2wh, bo się nie opłaca. A tanie czapki dla wszystkich klas nie są fajne.

-

A jak już bardzo chcesz to jak dla mnie jedyna znośna czapka to Modest Pile of Hat.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Spojrzenie kata jest moim zdaniem niezłe, aczkolwiek jeśli miałbym nosić na wszystkich klasach do 6k na wh, to wybrałbym ellis cap, lub spojrzenie kata ;P

Opublikowano

Ja proponuje Człowiek korporacji + deus ex

Jak na taką cene, moim zdaniem warte

@Co do opłacalnosci TF2WH - ja praktycznie nonstop tam kupuje, wystarczy wiedzieć co sprzedać, co kupić, a nie powiedzieć NIE OPŁACA SIĘ , BO ODLIACZAJĄ CI SKRAPA ZA CZAPKE ... =.=

76561198018588473.png
Opublikowano

Spis czapke, misc dla wszystkich klas:

http://wiki.teamfortress.com/wiki/List_of_All_class_cosmetics

Z czapek wg. mnie fajnych:

Point and Shoot
Crone's Dome
Killer Exclusive

Jeżeli chodzi o TF2WH to zarobić można lecz trzeba mieć rozeznanie co kupować czego nie, jeżeli chodzi o te zwykłe czapki do 3 ref to nie opłaca się kupować.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Ja lubię nosić brütalną czuprynę pomalowaną na biało/łowcą sensacji pomalowanym na biało z marksowymi okularami .

76561198063680646.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czupryna Wilsona, Kapitan Brygady (Czapka dla 3 klas: Gruby, Medyk, Żołnierz), Łowca Sensacji, W.G.C.S (Ta czapka jest droga, więc nie jestem pewien).

Daj Jeśli Pomogłem!

Dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...