Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 200-300 zł ?

MortalChibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio naszło mnie na kupno Xboxa 360. Wszedłem na allegro i widzę tam xboxy po 200-300 zł. To jest jakaś ściema, czy naprawdę można kupić za tyle konsole ?

Opublikowano

Uzywana juz za tyle kupisz poniewaz wchodzi xbox one i starsze generacje spadna z ceny . Wogole xbox i tak juz jest tani nowego za 800 zl nawet zdobedziesz . Ostatnio gdzies byl otwierany nowy sklep i w promocji przez 1 dzien byl za 500 zl

signature5y.png

Opublikowano

Moim zdaniem to odpowiednia cena za prawie 8 letni sprzęt, przecież to samo było w przypadku poprzedniej generacji gdzie PS2 czy Xboxa było można już kupić za 100zł - 200zł.

W podobnych cenach (300-400zł) można też kupić używaną PS3, więc tak... to odpowiednie ceny na obecny sprzęt.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Moim zdaniem to odpowiednia cena za prawie 8 letni sprzęt, przecież to samo było w przypadku poprzedniej generacji gdzie PS2 czy Xboxa było można już kupić za 100zł - 200zł.

W podobnych cenach (300-400zł) można też kupić używaną PS3, więc tak... to odpowiednie ceny na obecny sprzęt.

Gdzie ty widziałeś nowy ps3 za 300-400zł?

Opublikowano

Gdzie ty widziałeś nowy ps3 za 300-400zł?

Napisał, że używane PS3 w tej cenie.

Co do tematu, to nie kupuj tych konsol.

Są to prawdopodobnie bardzo stare wersje konsol, przez co są bardzo awaryjne.

Aby kupić w takiej cenie musiałbyś znaleźć świetną okazję.

Jeśli na aukcji nie pisze, jaką wersję płyty głównej ma konsola to najlepiej nie kupuj, chyba że zapytasz o to sprzedającego.

Oraz jeśli na aukcji jest jakieś dość wyraźne zdjęcie tyłu konsoli to możesz je tu wstawić, łatwo rozpoznać jaka to wersja xboxa.

Opublikowano

A dajmy na to ps3 ? Jest o wiele więcej aukcji po 200-300 zł. One też są jakieś awaryjne, czy jak ?

Nie znalazłem na allegro aukcji używanego PS3 kup teraz za 300zł, jedynie licytacje, których cena dojdzie pewnie dużo wyżej.

A jak już znalazłem jakieś tanie za 400zł, to w opisie pisze, że sprzęt refabrykowany. Ja bym takiego nie kupował.

Opublikowano

używane, niekompletne bez gwarancji jasne że kupisz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dlatego moim zdaniem nie opłaca się w ogóle nie kupować nowych rzeczy, lepiej się namęczyć poszukać używanego w dobrym stanie + koleś Ci jeszcze gierki dorzuci a jak wiadomo wszystko straci na wartośći .

Sam dostałem 2 lata temu na gwiazdkę Xboxa 360 który kosztował wtedy 1600zł .

No cóż :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Hmm.... Można do Arcade , core itp. dać podstawkę na konsole dzięki czemu będzie się mniej nagrzewała i możesz używkę i cię mniej będzie kosztować... Jeśli ci wszystko jedno w co grasz zainteresuj się PS2 lub Xbox 1

(może jeszcze GameCube ale teraz już wychodzę z tematu)

Opublikowano

Kabel ethernet cross i podłączasz do kompa.

Tak ale zawsze jest to jakiś problem ... Ja np. mam konsole przy tv i nie mam szans wykonania tej operacji, więc kupiłem Slima ;) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...