Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]login nostale

kololuki98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam katastrofalny problem.

Zapomniałem hasła do mojego konta ale nie w tym jest problem < Usunęło mi emaila na o2 i niemam jak przypomnieć hasła>(POMOCY!!!!!!!!!!!!!)

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Napisz do supportu . Email ci sie nie moze usunac nawet jak bedzie nieaktywny przez rok lub wiecej . A jak usuniety ? nie mozesz sie zalogowac na niego czy co ?

signature5y.png

Opublikowano

Napisz do supportu bo jak nie masz emaila to nie masz jak przypomniec hasla.A wgl to niemozliwe zeby sam ci sie email usunal....

W wielu serwisach takich jak. o2 czy onet e-mail są kasowane regularnie. Chyba że przychodzi tam bardzo dużo wiadomości w ciągu miesiąca.

Opublikowano

Usunęło mi emaila na o2 i niemam jak przypomnieć hasła>(POMOCY!!!!!!!!!!!!!)

Od kiedy?

Mój e-mail stał 3 lata bez ruchu, bo po prostu zapomniałem, a jakiś miesiąc temu wszedłem i dalej było.

W tej sytuacji tylko i wyłącznie przez support NosTale, ewentualnie możesz napisać do supportu o2 :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mam katastrofalny problem.

Zapomniałem hasła do mojego konta ale nie w tym jest problem < Usunęło mi emaila na o2 i niemam jak przypomnieć hasła>(POMOCY!!!!!!!!!!!!!)

Jakim cudem ci usunęło e-mail na o2?

Po za tym jeżeli usunęło ci konto na o2 to także wszystkie dane z wszystkimi kontami też muszą zostać usunięte, więc wątpię, żebyś mogła odzyskać to konto.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Opublikowano

UP:

Jakim cudem? Przecież większość poczt usuwa emaile które były przez dłuższy czas nieaktywne.
Dane powiązane z kontami nadal są i będą aktualne. Problem w tym że konto odwołuje się do nie istniejącego emaila.

Po podaniu dokładnej historii konta na supporcie powinieneś uzyskać do niego dostęp oraz mieć możliwość zmiany danych na nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...