Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przerobienie PS3

loniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wiem 1 000 000 razy był ten temat ale może coś sie zmieniło w tym teamacie .
A więc jak można grac na piratach na PS3 mam super slim soft 4.41 .
Prosze o pomoc :(

Opublikowano

Dajesz do jakiegoś serwisu konsole (nie do sony) albo sam przerabiasz zgrywasz gry na płytki i "wrzucasz" do napędu i grasz

myślisz że w Edcom'ie zrobią ?

Jak samemu przeroić (dasz link do poradnika bo ja coś nie mogę znaleść)

Opublikowano

To żeby nie było spamu. Czy jak przerobie konsole, ale mam np. oryginalnego bf'a3 to mogę grać online? I czy duża jest wtedy szansa na zbanowanie konsoli?

Opublikowano

To żeby nie było spamu. Czy jak przerobie konsole, ale mam np. oryginalnego bf'a3 to mogę grać online? I czy duża jest wtedy szansa na zbanowanie konsoli?

Ja czytałem że banują na Playstation network ale coś mi sie zdaje że da sie to objeść np. Jak grasz wyłanczas neta ;)

Opublikowano

Powodzenia z przerobieniem Super Slima :) żaden serwis się tego nie podejmie bo jest to niemożliwe. Nadal nic nie wiadomo w kwestii kiedy i czy w ogóle będzie można odpalać kopie na Super Slim.

Ja czytałem że banują na Playstation network ale coś mi sie zdaje że da sie to objeść np. Jak grasz wyłanczas neta ;)

Po co w ogóle podłączać kabel sieciowy czy konf. wifi skoro ban jest murowany. Dostając bana nie tracisz możliwości gry w singla tylko w MP... a jaki jest sens kupowania konsoli dla samego singla to każdy musisz sam sobie odpowiedzieć ;)

Szansa jest duża, mój sąsiad ma przerobioną konsolę i był okres, że grał pół roku na przeróbce, Sony co prawda wtedy banowało tego CFW ale nie wykryli jakiegoś tam programu maskującego i dość spora grupa ludzi nadal mogła grać, dużo się wtedy też mówiło, że Sony nie banowało za samo CFW tylko za czity w grach. Jak pisałem wcześniej po pół roku grania sąsiad również otrzymał bana i tyle go widzieli na serwerach ;)

Albo przerabiasz i nie grasz w sieci albo nie przerabiasz i grasz.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Panowie, ale czy jest sens? Ile kosztują płyty blue Ray? Masz nagrywarkę na PC bd ROM? Będziesz miał na to czas? Poza tym Powodzenia w przerobce 4.41.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...