Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile u was kosztuje karnet na siłowni i jaki macie sprzęt?

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

60 - sprzet full ;)

U mnie około 100zł. Jeśli u Ciebie jest za 50zł, jest to świetna oferta, sam z chęcią bym za tyle wykupił karnet.

80zl

170zł = 17 wejść

u mnie 60zł na miesiąc .

prosiłbym abyście coś więcej powiedzieli a nie tylko spamowali, bo nie po to zakładałem ten temat :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

U mnie mam za 50 zł siłownie, ponieważ chodzę na MMA, a tam mają znajomości i płacę za karnet miesięczny full open 50 zł zamiast 100 więc jest różnica. Do tego mamy bardzo dużo sprzętu sztang nawet nie liczę hantli też, a maszyny to jest dużo strasznie + sala crossfit i figtclub w którym znajdę 10 worków i ring bokserski i klatke do MMA

Opublikowano

U mnie mam za 50 zł siłownie, ponieważ chodzę na MMA, a tam mają znajomości i płacę za karnet miesięczny full open 50 zł zamiast 100 więc jest różnica. Do tego mamy bardzo dużo sprzętu sztang nawet nie liczę hantli też, a maszyny to jest dużo strasznie + sala crossfit i figtclub w którym znajdę 10 worków i ring bokserski i klatke do MMA

no to dosyć ciekawie powiem ci ;D

Działaj tam na tym MMA bo sporty walki to bardzo dobra rzecz, buduje charakter i osobowość.

Powodzenia !

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

FREE :D , a moim sprzętem jest jeden drążek i poręcze do dipsów oraz ewentualnie wszystkie drążki jakie znajdą się na placu zabaw. STREET WORKOUT :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...