Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile u was kosztuje karnet na siłowni i jaki macie sprzęt?

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. zalozylem ta dyskusje poniewaz nie bylo chyba takiej, szukalem;)

tak wiec u mnie kosztuje 50 zl na miesiac bez ograniczenia na godziny ani dni w ttgodniu ;)

sprzet to.

lawka pozioma, gryf dlugi do wyciskania na klate chyba 220 cm , obciazenia do chyba 230 kilo.

gryf lamany z uchwytem waskim

gryf lamany z uchwytem szerokim

kilka gryfow prostych roznych dlugosci chyba 4 sztuki.

obciazenia do tych gryfow 1,25, 2,5, 5, 10 kg wszysko chyba po 6 sztuk. chyba ale pewnie wiecej

dwie laweczki skosne (lamane)

suwnica (chyab kettlera) ta do robienia klatki barkow obciazenia do 120 kg

suwnica do nog obciazenia 20kg x 12

atlas wyciag gorny, drazki do robienia dolnego brzucha, lawka skosna do robienia brzucha, wyciag dolny na nogi , nie wiem jak sie to profesjonalnie nazywa ale maszyna do robieniA rozpietek, stepper, taki wyciag dolny do robienia plecow.

cała maszynA do robienia gornych plecow nie wiem jak ona sie nazywa ale zajebiscie sie na niej robi ma obciazenia chyba do 160 kg nie wiem dokladnie.

salka cardio 2 bierznie , 3 orbiterki , 2 rowerki , plazma 42 cale , worek bokserski, kolyska do robienia brzuchow, drazek do.podciagania Sie.

teraz wy pochwalcie.sie wasza silkownia.

topic pisalem na tel to wybaczcie ortografy i inne duperele ;)

jak dla.mnie.silownia zajebista jak za 50 zl karnet z innych miast do nas przyjezdaja bo tanio ;)

teraz wasza kolej.

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie 3 zł za dzień, ale ograniczone do 5 dni tygodniowo, od 16 do 20, miesięcznie około 50 zł +/- no i zniżki dla uczniów(bo to siłka szkolna).

A sprzęt w całości zaopatrzony, nie zabraknie ci na jakiekolwiek ćwiczenia.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

U mnie 3 zł za dzień, ale ograniczone do 5 dni tygodniowo, od 16 do 20, miesięcznie około 50 zł +/- no i zniżki dla uczniów(bo to siłka szkolna).

A sprzęt w całości zaopatrzony, nie zabraknie ci na jakiekolwiek ćwiczenia.

W sumie dobrze .

Ale czemu uczniowie muszą za nią płacić skoro to szkolna ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

70zł

A co do sprzetu ..

suwnica

3 ławeczki

3 bieżnie

2 rowerki

hantle od 2-54kg bodajrze

Maszyna do rozpiętek

itp ;) Można się bawić :)

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Mój brat w siłce płaci 70 '- zł

Wszystko :P

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To macie dobrze, u mnie w mieścinie jest tylko 1 siłka, sprzętu mało i na swoją kolej trzeba poczekać, bo pseudo karczki muszą popisać się przed swoimi panienkami i zabierają całe obciążenie ;) 10 zł / h, a karnet na 12 wejść 100 zł ... Chodzę na siłkę bo gram w kosza, tylko po to, żeby poprawić grę fizyczną na tablicach więc mi to w zupełności wystarcza, ale nie powiem żeby było to tanie zajęcie ;x Pozdro ;)

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

Wszystko standardowe

ławeczka, hantle, wyciąg, modlitewnik

dbam o siebie i od czasu do czasu pójdę się zrelaksować.

Mam za darmo bo chodzę do chłopaka na siłownię.

Opublikowano

Dolnyśląsk, woj. lwóweckie 120 zł za miesiąc ;[

A co do sprzętu to praktycznie wszystko, jedynie ciężary za każdym razem muszę dokupywać ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

90 zł, siłownia dosyć średnia, ale nie mam na co narzekać. Każdą partię mogę dobrze poćwiczyć, jedynie brakuje mi maszyny do podciągania się na drążku, która pomaga w ruchu do góry. Niestety kontuzja barku i nie mogę całej swojej masy dźwigać póki co.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

90 zł, siłownia dosyć średnia, ale nie mam na co narzekać. Każdą partię mogę dobrze poćwiczyć, jedynie brakuje mi maszyny do podciągania się na drążku, która pomaga w ruchu do góry. Niestety kontuzja barku i nie mogę całej swojej masy dźwigać póki co.

Kontuzję lepiej "przemilczeć" tzn. nie rób nic co znacznie nadwyręży bolący czy też skontuzjowany bark :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

u mnie 25zł i mam 13 wejściówek co starcza na cały trening na wszystkie partie mięśni :p mam tam coś dla mężczyzn i dla kobiet bieżnie rowery i małe ciężarki koloru różowego : ) a cco dla mężczyzn to jakieś ławki sztangi jakiś atlas czy coś takiego po prostu bardzo dużo

i34ctnz6vxsh.png

Opublikowano

Wiesz, powiem ci że to różnie głównie to zależy jaki siłlownia ma sprzęt - jeśli nowy to cena od 130-200 zł, gorsze siłownie to do 100zł.

Ale nie liczy się sprzęt, tylko jak z niego korzystasz. no może trochę liczy się :D

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

150 zł msc około 10+ bieżni 6 rowerów stacjonarnych z 2 chodziki takie ala trekkingowe nie znam dokładnej nazwy, ogółem bardzo dużo sprzętu Atlas, ławki dużo by tu wymieniać a nazw wszystkich nie znam

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...