Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seriale

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aika

troooooche się rozpisałaś też oglądałem kiedyś Srubs ( hoży doktorzy ) i pacyfik ale too kiedyyyś

w srubs śmieszne scenki a tam ten cieć jest naj :P a pacyfik to lubię czasami wojenne filmy/seriale objerzeć ale to musie być ładnie zrobione

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Osobiście polecam cały pierwszy sezon Misji Afganistan, dosyć ciekawy serial, godna obsada i wiele zalet.

Czekam, czekam na II sezon ale czy się doczekam?

Również nie wiem dlaczego ale podobał mi się serial Chuck :D

@Down

Hmm, nie tylko Małaszyński i Krawczyk, jeszcze jest Eryk Lubos, znakomita gra, Mamut czyli Dawid Zawadzki no i w wątku miłosnym jest Ilona Ostrowska. Żądło, czyli ojciec dziecka Justyny jest jakby przeciwnikiem Konasza :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gra o Tron. Serial, który powalił mnie z nóg, a w ogóle nie byłam do niego przekonana. Jak zaczęłam oglądać to w około dwa tygodnie obejrzałam dwa sezony, a później trzeci. Dobija mnie fakt, że na kolejny trzeba czekać aż rok. Co jest w nim takiego fascynującego... na pewno niebanalna fabuła, nutka fantasy, ten klimat wojen, sporów rodów. Poza tym świetna gra aktorska. Nie będę wymieniać już poszczególnych postaci, bo każdy swoją odgrywa rewelacyjnie.

Misja Afganistan. Jest to polski serial, do którego nie byłam przekonana tak samo, jak do Gry o Tron. Zaczęłam oglądać, wciągnął mnie bardzo. Paweł Małaszyński i Mikołaj Krawczyk naprawdę świetnie nadali się do swoich ról. Poza tradycyjnym obrazem wojny, rozgrywa się także fabuła. Jakiś tam wątek miłosny, rozterki żołnierza, który jest daleko od domu. Jedna z lepszych polskich produkcji.

Opublikowano

Nie wiem czy to można nazwać serialem ale Dragon ball , Dragon Ball Z i Dragon Ball GT.
Duuuuużo odcinków, zajebista fabuła. Chuj że anime :X

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...