Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje 25

emce.jpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje 25 warnow by dostac bana, ile mozna czekac?

Da rade dostac 25 od tak sobie, bla bla? Czy serio jestem zmuszony do lamania regulaminu by moja obecnosc zniknela, gdyz nie istnieje opcja usuniecia konta.

Edit:

Defacto jestem zbyt leniwy by szukac informaci na temat usuniecia konta, styka mi post pewnego administratora, ze owej opcji po prostu nie ma. A banow na zyczenie juz nie daja. Co do powodu, oczywiscie jest to tajemnica poliszynela. Stad i oswiecenie, czy serio musze kundlic sie, i obrazac administratorow badz uzytkownikow, by osiagnac swoj cel? Marnowac czas nie tylko swoj, jak i osob trzecich tylko i wylacznie, by zniknac z zycia owego miejsca?

kh4xi.jpg

Opublikowano

A po co ci usuwać konto, randomie? Mając bana, twoje konto dalej jest widoczne, tylko ty nie możesz go używać.
W kwestii usunięcia pisz do administracji.

@edit
Żałosne jest tutaj tylko twoje zachowanie, randomie, gimbusie, pseudo-trollu [zakreśl właściwe].

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

A po co ci usuwać konto, randomie? Mając bana, twoje konto dalej jest widoczne, tylko ty nie możesz go używać.
W kwestii usunięcia pisz do administracji.

Zalosne. Moja w tym sprawa dlaczego chce usunac owe konto, i raczej nie powinno cie to interesowac. No ale dziekuje za informacje, mimo iz nic mi nie dala, a tobie naliczyla poscika.

Banów na życzenie już nie dają.

I wlasnie to mnie martwi, maximusie.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Niektórzy po prostu reklamują coś na PW i otrzymują wtedy bany.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...