Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy laptop do gier firmy samsung.

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną sprawę(nie będę was wtajemniczał), mogę wybrać laptopa firmy samsung i tylko samsung jaki chce do 3000 zł +/- i pytanie jaki będzie najlepszy do gier? Proszę podawać linki

Opublikowano

Hah, polecać shit z gpu gt630... Czemu musi być Szajsung? Nie może być Lenovo? ;p

Jak patrzyłem na yt to nawet daje rade ta karta. Tak musi być samsung tak jak napisałem nie będę was w to wtajemniczał

Opublikowano

A skąd wiesz, że to była ta karta? W opisie było napisane? ;p Zaraz może coś poszukam i dam link.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie opłaca sie brac samsunga, bo do gier w tym budżecie jest jeden laptop - lenovo. Powiedz po bo przepłacac za samsunga skoro mozesz w tej cenie miec wydajniejszego i to o wiele lenovo?

Opublikowano

Na co samsung ;_; Asusa odradzam od razu bo to grzałka. Ten chyba będzie najlepszy do gier: http://allegro.pl/laptop-lenovo-y580-i7-3610qm-8gb-1tb-gtx660-gra-i3320701594.html . SONY jeśli byś chciał kiedy kolwiek brać to nie bierz. Sam mam, to po czyszczeniu chłodzenia itd mam 75 stopni na nim. Ogółem laptopa nie pyli się do gier brać bo one są po prostu do biura. Ale jeśli musisz to lenovo będzie najlepszy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Do wszystkich@ wiem, że samsung to gówno itd., wiem także, że lenovo y580 jest w tej cenie najlepszy, ale skoro piszę, że musi być samsung no to ma być samsung, już wcześniej napisałem, że jest pewna sprawa z tym samungiem i mogę wybrać do kurwy nędzy tylko tego zjebanego samsunga -_-. Także czekam na wasze kolejne sugestie.

Przepraszam was bardzo, że tak agresywnie to przedstawiałem.

Opublikowano

Ehh... Nie wiem na co ten samsung, no ale jak wolisz. Poszukaj czegoś z 710m . Bo to najmocniejsza karta będzie z tej seri.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

gt630 to bardzo, bardzo słaba karta, nienadajaca sie do gier, wiec nie licz na jakas dobra wydajnośc, kazdy samsung chyba ma albo 630, albo 640 albo integre..

Opublikowano

Zasadnicze pytanie - moze byc uzywany czy musi byc nowka ze sklepu?

#EDIT

Tutaj masz najlepsze co moze byc za 3k od samsunga pod gry (grafika GT650M wydajnoscia nie grzeszy, 26. miejsce w rankingu kart graficznych na futuremarku). Masz tutaj dysk 1tb (pewnie wolny ale nic nie zrobisz), 16gb ramu i jakies bajerki od modecoma (sluchawki, myszka i torba).

http://allegro.pl/laptop-samsung-550p5c-i5-16g-hd-gt650-win8-zestaw-i3317909028.html
A tutaj masz podobnego, tylko z 8gb ramu (w grach miedzy 8gb a 16gb nie ma roznicy) ale za to z i7 na pokladzie i matryca full hd 17.3":
http://allegro.pl/nowy-notebook-samsung-550p7c-s03-gwarancja-i3342369689.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...