Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudna Rozskmina

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc Powolutku dochodzę do ST-I (Do 3tyg max będzie IS-4) no i się zastanawiam jakom by tu kolejną Dziesiątkę zrobić , dodam że to by była 6 dziesiątka ; )

Aktualnie posiadam:

121 , M110E5 , FV215B , AMX 50B , No i jeszcze IS-4 który zbliża się wielkimi krokami ; )

I sie tak zastanawiam i zastanawiam i nie wiem co by można było zrobić ;p Może macie jakieś propozycje ?

Opublikowano

Zacząć mieć życie.
Wyjdź kurwa na dwór no-lifie.
Nawet nie znasz czołgów które masz w garażu - M110E5? -,-

Żeby nie był to aż tak offtop, Maus.

@Down

Tłumacz się, jeżeli w 3 tygodnie nabijasz exp na IX i X tier, to pozdro...
To całkowicie nie jest no-lifienie :)

shoob.png

Opublikowano

Olek olek olek . Będziesz się o jedną głupią literkę Wadził ? No Life ? Moja sprawa Nie twoja . Każdy ma własne życie . A tak wo gule WOT to moje zainteresowanie tak jak dla innych jazda na rowerze itd . Sobie nie mysl ze siedzę non stop przed kompem ; ) Bo niestety ale muszę chodzić do roboty -.- , zadbać o moją partnerkę i nie tylko ... Więc daruj sobie takie komentarze

@

Och Olek ; ) Nie będę się produkował bo to nie ma sensu . Uważaj sobie co tam chcesz Każdy ma prawo do swoich Poglądów

Opublikowano

Rozbrajają mnie twoje tematy w stylu "co mam kupić / nie wiem co wybrać itp.." ale żeby nie był spam to tak jak już kolega wyżej maus albo jakiś inny niemiecki pojazd bo widać nie masz żadnego ...

Opublikowano

Forum jest chyba od tego Co nie ? Aby się zapytac itd . Dlaczego się pytam ? Bo chce znać opinie innych użytkowników . Nie iwme sam w co mam inwestować a wiadomo opinia innych użytkowników jest cenna

Opublikowano

Nolife? bo w 3 tygodnie 10 tier? Spokojnie mozna z premką zrobić w 2 nawet bez większego grania.

A co do nastepnej dychy to polecam FV215b (183) -taka dycha to zabawy(po tym patchu dzialo stalo celniejsze)

A jak nie to AMX 50 Foch (155) lub T57 Heavy Tank oby dwa bardzo dobre a ten drugi zwłaszcza:)

Jak coś pisz pomogę ci expić bo sam chce jeszcze dobić przed wyjazdem do wyższych tierów

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Powiem wam że bym chciał coś nowego . Czekam na wasze propozycje . NO ten Fv no nawet nawet ^ ^ W sumie to sie strasznie zdecydowac nie umie prze sto stworzyłem ten temat ;p

Opublikowano

Ja polecam ci E-100. Jest to na chwilę obecną (niedługo się to zmieni :)) jedyna X, ale jest zarąbista. Proponuję ci także zrobić BatChat-a 25t. Droga ciężka, ale moim zdaniem, warta swojego.

Opublikowano

Obiekt 268, jak po drodze dorwiesz w swoje ręce bl-10 to poczujesz moc ;)

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

To może TD?

Obj 268 bardzo fajny TD, czołgi w tej lini nie mają ,,czarnej owcy".Mam 9t i jestem zadowolony z tej linii.

Francskie TD też fajne.Mam narazie 5t i jest dobrze. 10 tierem fajnie gra się w plutku.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Ja tam ci bym polecił wszystko jak leci, ale najbardziej polecę ci chyba Pattona III, bo widze że doświadczenie masz, a ten czołg potrzebuje gracza z doświadczeniem. Bardzo fajny czołg do zabawy, świetny do strzelania z jazdy (stabilizator, wentylacja, BiA i perki pod strzelanie z jazdy i możesz strzelać na 350m nawet). Jeżeli nie, to polecam zrobić jakieś TD. Mi bardzo podpasiła linia francuska i USA (tutaj obie linie). Jak nie, to polece ci coś jeszcze innego, aczkolwiek również świetnego. T57 HT - połączenie T110E5 i AMXa 50b. A co do olka - akwa, nie karm trolla. A ty olek już nie sraj, bo ja w tydzień grając po 2-3h dzienniebnabiłem 40k expa na Pattonie. Grając trochę więcej (4h) byłbym w stanie nabić Pattona III w 3tydz. Oczywiście grając tylko Pattonem i czymś jeszcze na zmiane.

Opublikowano

Chyba zrobię TD Francuskie bo stoje na 8T ^ ^ Miałem go już dawno zrobić ale Wkurzył mnie tak bardzo ze go sprzedałem ^ ^ Tylko z skąd ja wezne do niego załoge ^ ^

Opublikowano

Szybki jesteś. W WOT-a chyba zacząłeś później ode mnie i już 6 dziesiątka xD

Polecam drogę do T110E3 lub E4.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

T62A, lub E-50M.

@btw jak ty tak szybko nabijasz te X, mając tylko 9k bitew, a mój kolega ma dopiero IX a ma 11k. Premką ciśniesz czy skillem ?

Opublikowano

No ja na okrągło z premką latam tylko że teraz nie mam bo wakacje wyjeżdżam za zagranice wiec nie opłaca mi sie premki kupować ;p , A Skila też mam wyrobionego ; ) Ja gram dla przyjemności ^ ^ Pżesto dobrze mi idzie ; D No i Muszę dołączyć do Niebieskiego składu w Moim Klanie ; )

Opublikowano

T62A, lub E-50M.

@btw jak ty tak szybko nabijasz te X, mając tylko 9k bitew, a mój kolega ma dopiero IX a ma 11k. Premką ciśniesz czy skillem ?

No wiesz, ja mam 12k bitew i tylko 5 X :s

@topic

Może T-62A?

76561198001815076.png
Opublikowano

Myslałem nad nim ale po doświadczeniach z moją 121 którą uwielbiam i zarazem nie na widzę za depresje działa ^ ^ To Postanowiłem nie robic Tego Medzika :)

Opublikowano

akwa1245 Powiem Ci tak, osobiście polecam Ci FV4202. Jest to kolejny niedoceniony czołg. Prędkością i przednim pancerzem efektywnym przypomina czołg ciężki. Bardzo szybko się rozpędza, ale tylko do 40km/h :( ma ograniczenie. Działo świetne, trochę mniej celne od E50M i Leoparda ale bardzo dobre. Szybkostrzelne działo na pociskach za złoto robi z tego czołgu prawdziwego pogromce batchatów.

Główne plusy tego czołgu:

+ Mobilność (szybkość obrotu)

+ Działo (szybkostrzelne i celne)

+ Wieża (szybko obracająca się wieża)

+ Pancerz (Przednia płyta pod idealnym kontem)

+ Pociski Odłamkowe o dużej penetracji.

+ Szybkie rozpędzanie się pojazdu

+ Bardzo mało się pali

Główne minusy tego czołgu:

- Ograniczenie prędkości do 40km/h

- Słabo opancerzona wieża

- Mało wytrzymały na skoki, upadki i taranowania

Co do E50M też bardzo dobry czołg celność wspaniała pancerz dobry

Oczywiście wiem że wiele osób zaraz napisze że FV4202 to czołg taki i owaki ale nie ma co na to patrzeć jak połowa osób nawet nim nie grała.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...