Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trzecie urodziny Need For Speed World!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Jak pewnie część wie,niedługo będą trzecie urodziny naszej kochanej gry.W zeszłym roku twórcy się średnio wysilili.Jeden samochód,okresowe naklejki i neon oraz jeśli dobrze pamiętam więcej reputacji.Jak sądzicie,co nas czeka w tym roku? ;)

Opublikowano

W tym roku pewnie będzie taka sama bieda jak rok temu...

Na 10cio lecie może dadzą coś wartego uwagi :D

Na pewno dadzą tablice rejestracyjną :)

y6eft.gif

Opublikowano

Patrząc na to co do tej pory oferowało nam EA to na nic wielkiego nie liczę. Może dadzą nam jakieś przeciętne auto z klasy B oraz mnożnik kasy i repki na parę dni i to wszystko :P

Opublikowano

Ja myślę że będą na prawdę ciekawe nagrody, ponieważ szczególnie na urodziny planują jakieś fajne autka na zawszę lub kasę i doświadczenie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Po tym bugu z nieskończoną ilością aut kokosów raczej nie można się spodziewać.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Co możemy się spodziewać? Raczej nic nadzwyczajnego, w tym roku daliśmy im nieźle popalić jako społeczność, przez nas mieli więcej pracy i roboty przy banowaniu cheaterów. Dadzą kod na rejstrację + mnożnik repa o 25% i tyle.

Opublikowano

Kiedy dokładnie są 3 urodziny?

28 Lipca...

Poprawcie mnie jeśli się mylę.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

To ma do urodzin że właśnie w Uro dostałem te części.... i się pytam czy to specjalnie dali czy to był bug.

To nie byl bug, bo mialem to samo ale z czesciami pro.

@tp

Wg mnie nie bd fajerwerkow, team EA NFS W nie potrafi, jak by to powiedziec, robic dobrych eventow. Moze dodadza jakiegos furaka z klasy B na zawsze +ew kod na 1000 boost i nie liczmy na nic wiecej ;/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...