Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie spowolniony komputer.

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie dotyczące spowolnienie komputera.
Bo mój komputer zawsze miech po formacie chodzi wolniej niż odrazu co przed ,bo to programów i innych smieci sie zawsze nawala.A słyszałem ,że jak np. wszystkie programy instaluje się na inny dysk niż C to komputer nie chodzi wolniej i ,że możne inne dyski zawalać i będzie i tak chodzić normalnie ,aby C nie był zawalony czy to prawda??Dodam ,że uzywam cclenera do czyczenia rejestru i defragmentuje dyski.

Opublikowano

Witam.Mam pytanie dotyczące spowolnienie komputera.

Bo mój komputer zawsze miech po formacie chodzi wolniej niż odrazu co przed ,bo to programów i innych smieci sie zawsze nawala.A słyszałem ,że jak np. wszystkie programy instaluje się na inny dysk niż C to komputer nie chodzi wolniej i ,że możne inne dyski zawalać i będzie i tak chodzić normalnie ,aby C nie był zawalony czy to prawda??Dodam ,że uzywam cclenera do czyczenia rejestru i defragmentuje dyski.

Jak komputer po formacie może chodzić wolniej? O_O

Chyba w drugą stronę bo jeszcze się z tym nie spotkałem. [ironia]Może to chujowa jakość prądu, zadzwoń do elektrowni.[/ironia]

Prawdą jest to że jak się instaluje na dyskach innych niż ten z Windowsem to komputer działa szybciej no ale to Ci nic nie da jak go nie czyścisz programami.

Opublikowano

Dobra dzięki za info.To ,że napisałem ,że po "formacie chodzi wolniej" to mogłem tak napisać ,bo się zatrzymywałem podczas pisania i nie sprawdzałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...