Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Świeżo wbity Diamond I

Unknöwn.LoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja już grałem kilka gier przeciwko niemu, i to było kilka easy winów.

4qiqux.jpg

Swoje gry ryzem wsadź sobie w dupe i nauczcie się kurwa grać czymś innym niż to.

Opublikowano

Ale ja już grałem kilka gier przeciwko niemu, i to było kilka easy winów.

4qiqux.jpg

bo grales Ryzem na BOLu a on supportem ? ^^

wielkie gratulacje ;):):) ;)

a od siebie takie male pytanie co sondzisz o koreanskiej mecie ryze na topie slyszalem ze sie sprawdza wielu ludzi tutaj moze potwierdzic

ja tam lubie grać ryzem na topie i dobrze sobie radzi nawet bez skryptów gra się przyjemnie :)

@ 3 razy cytowany ten sam post

@DOWN takiego screena daleś to mówie :D

Hejo

Opublikowano

Graty no i grasz małpiszonem :D Też cisnę tą małpką i jak na razie mam duże win ratio z nim (broken na midzie). :) Dajesz czelendzer ;d

PMK3yt4.png

Opublikowano

Oczywiście, że grałem na waszym BoLu, w następnej grze niestety (Oczywiście dla niego) trafił na mnie znów w przeciwnej drużynie, i mimo tego, że grał na jungli i próbował mi campić mida, to i tak dostawałem od niego dubble killa i dubble buffa.

No a jak ja grałem na BoLu to ofc. był w moim teamie i niestety nie dał się wycarrować.

@Asik oczywiście że SeleX, on jest taki pro że mu się skille dodają razem z levelupem xD pan szypkie paldze

Opublikowano

Jak chcesz możemy sie zmierzyć na midzie lub na topie :)

zobaczymy kto dostanie easy wina ;)

Odpuść.Oni mają ego większe od szczytów azji, a jakby im ryza zbanować to dupsko zbite.

Opublikowano

Odpuść.Oni mają ego większe od szczytów azji, a jakby im ryza zbanować to dupsko zbite.

selex ma wieksze szanse niz unknown kazdy to wie B)

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Komu jak komu, ale unkownowi naprawdę wierzę, że wbił to bez żadnego BoLa bo po prostu jest zajebistym graczem ;) Gratuluje!

W końcu jak streamował to grał ok ale jego komp nie wytrzymał tego i po 5 minutach przestał grać bo seria :-(

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no to jutro gramy z 2-3 meczyki, racja xD?

a tak na serio to graty i czekam na nowe ss, mam nadzieje że z challangera

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Selex stul juz sie nie wiem kogo ty z siebie robisz boże, kazdy wie ze jestes zerem wbiles platyne i to ledwie jak widzailem nagle gry ryzem i diament prosze Cie w ogole lista nicków nie klamie tymbardziej ze byla ona ze stycznia co teraz byłoby.. nadal czekam na twoje filmiki z gry ryzem masz 1 filmik Swainem gdzie grasz jak gówno wiec sie zamknij

gz unknown

każdy wie ze grasz na bolu jak coraz wieksza ilosc graczy jeszcze troche poczekaj ;3

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Selex stul juz sie nie wiem kogo ty z siebie robisz boże, kazdy wie ze jestes zerem wbiles platyne i to ledwie jak widzailem nagle gry ryzem i diament prosze Cie w ogole lista nicków nie klamie tymbardziej ze byla ona ze stycznia co teraz byłoby.. nadal czekam na twoje filmiki z gry ryzem masz 1 filmik Swainem gdzie grasz jak gówno wiec sie zamknij

gz unknown

każdy wie ze grasz na bolu jak coraz wieksza ilosc graczy jeszcze troche poczekaj ;3

Mam nadzieje, że w końcu wezma się za tych cheaterów :)

https://www.facebook.com/unknown10k         <- zajebisty toplane, polecam

Opublikowano

W sumie tylko 5/0 na platynie tym Swainem było, więc teoretycznie rzeczywiście lepiej by było, gdybym miał 20/0.

Farmiłeś jak brąz V, a kille każdy potrafi sksuć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...