Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[How To]Jak Bocic Na Insomni

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ja nie jestem tym jebanym podszywaczem o nicku ViruS na insomni. Moje nicki na privach to ViruSPvP, ViruS181, CoverMan etc.

2. Znajdujemy mod od KaMeRa i otwieramy serwerinfo.py.

3. Zmieniamy zawartość na:

import app
import locale
import debugInfo

CHINA_PORT = 50000
app.ServerName = None
if (locale.IsEUROPE() and app.GetLocalePath()):
STATE_NONE = "..."

STATE_DICT = {
	0 : "niedostepny",
	1 : "standart",
	2 : "pusty",
	3 : "pelny"
}

SERVER01_CHANNEL_DICT = { #Insomnia
	1:{"key":11,"name":"CH1   ","ip":"84.38.208.111","tcp_port":8517,"udp_port":8517,"state":STATE_NONE,},		
}
REGION_NAME_DICT = {
	0 : "POLAND",		
}

REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
	0 : {
		1 : { "ip":"84.38.208.111", "port":835, }, #Insomnia
	}		
}

REGION_DICT = {
	0 : {
		1 : { "name" : "Insomnia", "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, },												
	},
}

MARKADDR_DICT = {
	10 : { "ip" : "84.38.208.111", "tcp_port" : 8517, "mark" : "10.tga", "symbol_path" : "10", }, #Insomnia
	}

TESTADDR = { "ip" : "210.123.10.153", "tcp_port" : 50000, "udp_port" : 50000, }

Zapisujemy, odpalamy moda i logujemy sie do gry. Dziala 99% cheatow/botow itp :D

Opublikowano

I się później dziwic, że po Polakach wszyscy jadą jak my nawet własnego, Polskiego serwa potrafimy zepsuć "bo admini Nas wkurzyli" :D jak to się mówi.. "Polak potrafi!" :P

@Awans

1000 postów! :D Nareszcie ^_^

Modna sygnatura.

Opublikowano

...Bardzo fajnie... Jesteście zajebiście ;* Pozdro i poćwicz :)

Właśnie dodaliśmy genialny item do item_proto ale oczywiście nie musicie go widzieć :*

Nowa tarcza, nowy miecz oraz nowy łuk. Jestem ciekawy Czy Ty Noobie umiesz cos takiego zrobić...

Pozdro&Poćwicz&Nie Wracaj&Possij :D

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Zonni. Oni nie potrafią grać normalnie, nie potrafią się cieszyć z gry. Autorowi tematu chyba najwyraźniej zależy na zepsuciu gry innym..

Opublikowano

Ludzie to nie są Jakieś Priv Chińskie gdzie grasz na mh na 1 hit atack i innych

a co do banów gm zanim cie zbanuje musi mieć nagrany filmik jakiś dowód ze jechałeś na mh

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Bo jako jedyny go śledcze około 7h na dobę :-S ?

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

po 1 temat jest o cheatach do iinsomni i nikogo tu nie obchodzi co mrcristo robi

po 2 po hu ja robicie te boty co chwile zmiieja tylko porty i grac sie nie da

udzie do kurwy nędzy dajcie sobie w spokoju pograc a Isomni

to jest 1 taki fajny serwerek a wy go jebiecie na maxa

dajcie sobie spokuj i dajcie normalny ludziom grac a niech n30 kidy ida na ne privy!!!

PS1: moge za wylg. dostac warna jebie mie to

PS2: sry za ort szybko pisalem

Opublikowano

Up ma racje

ty i kamer to tylko dzieci n3o które zgrywają cwaniaczków ......

kolegów szukacie????? ZŁY ADRES

do mamusi płakać dzieci ...... nie umiecie grać uczciwie ???? mamusia nie nauczyła

dokładne określenie waszego zachowania to maksymalnie podstawówka 2-3 klasa te dzieci są od was dojrzalsze .......

to że was mamusie nie kochają to nikogo wina nie jest .......

daj normalnym graczom pograć !!!!!

że serwer ma mały exp to wielki +++ bo po ..... w jeden dzień wbić 99 lvl

serwer się nie widzi więc wypad z baru .... weź zabawki i won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rąbane n3o ............

myślisz że wszedłeś na elitepvpers i kopiowałeś to jesteś fajny?? dzieci cię lubią ???? MYLISZ SIĘ nikt cie nie lubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sygna21.png

Opublikowano

Up ma racje

do mamusi płakać dzieci ...... nie umiecie grać uczciwie ???? mamusia nie nauczyła

dokładne określenie waszego zachowania to maksymalnie podstawówka 2-3 klasa te dzieci są od was dojrzalsze .......

serwer się nie widzi więc wypad z baru .... weź zabawki i won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rąbane n3o ............

myślisz że wszedłeś na elitepvpers i kopiowałeś to jesteś fajny?? dzieci cię lubią ???? MYLISZ SIĘ nikt cie nie lubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pod zły adres to chyba ty trafiłes

MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

przykro mi :(

Gość Mounthains
Opublikowano

Zonni. Oni nie potrafią grać normalnie, nie potrafią się cieszyć z gry. Autorowi tematu chyba najwyraźniej zależy na zepsuciu gry innym..

Chyba na tym polega MPC nie? Wrzucamy ulatwienia w grze MEtin2 i wykorzystujemy to... A te reklamy to tylko dodatek do działu

Opublikowano

Ale z was n3osy... Z tymi pierdołami wypierdalać na forum PL'a a to forum o Hackach!!! Więc jak koleś wrzuca coś związane z Hackami to powinniście to szanować a nie wyzywać... MPC nie chce takich co właśnie tak gardzą

21571.jpg21631.png

19785.png27801.png

Moje cele w postach:

100★

150☆

200☆

250☆

300☆

350☆

Opublikowano

Up ma racje

rąbane n3o ............

Piszesz jak Neo ,a mówisz o Neo. Zastanów się (;

Forum jest o hackach, chcieliście zareklamować serwer ,było wejść na przykład na forum metina pl , a nie teraz z pretensjami ,ze hacki ,że boty. (;

Sam nie gram na tych Waszych serwerach i Mnie nie obchodzi czy gracz Top 1 gra na Sh , czy GM da Mu za to bana , czy nie. No ale ludzie , to forum o ` czitach ` tak że nie wytykajcie tu ,że ludzie o tym piszą . (;

Piona (;

zbyt duża sygna

Opublikowano

Ehh a potem kurwa będziecie pisać ze server 4 dni i off a sami tego chcecie po co wam Hax nie umiecie grać !!! nie piszcie potem ale kurwa noob serv 4 dni i off jak dajcie hax to tak się to potem właśnie kończy więc sam się zastanówcie czego chcecie fajnego priv czy fajnego co stoi 4 dni bo same hax grają trochę rozumu proszę was wiem wiem Raport 10% trudno ale pomyślicie potem się dziwicie że np.Niemcy się znasz śmieją jaki sens ma rozpierdalać to co nasze nie umiecie grać bez hax na Priv (na PL rozumiem bo tam to ma jakiś sens ale Priv) zastanówcie się

Opublikowano

Ehh a potem kurwa będziecie pisać ze server 4 dni i off a sami tego chcecie po co wam Hax nie umiecie grać !!! nie piszcie potem ale kurwa noob serv 4 dni i off jak dajcie hax to tak się to potem właśnie kończy więc sam się zastanówcie czego chcecie fajnego priv czy fajnego co stoi 4 dni bo same hax grają trochę rozumu proszę was wiem wiem Raport 10% trudno ale pomyślicie potem się dziwicie że np.Niemcy się znasz śmieją jaki sens ma rozpierdalać to co nasze nie umiecie grać bez hax na Priv (na PL rozumiem bo tam to ma jakiś sens ale Priv) zastanówcie się

Nie rozumiem ostatniej części Twojej wypowiedzi . Jaki sens na PL'u ma granie na hackach (bo chyba to miałeś na myśli ) i jaka jest różnica grania na hackach na PL'u a na Prywatnych serwerach ?

zbyt duża sygna

Opublikowano

Nie rozumiem ostatniej części Twojej wypowiedzi . Jaki sens na PL'u ma granie na hackach (bo chyba to miałeś na myśli ) i jaka jest różnica grania na hackach na PL'u a na Prywatnych serwerach ?

Taki sens ze oryginalny metin jest dupy na ANG. gra najwięcej polaki na francuskiej tez i włoskiej również a gra jest koreańska ( a i tak all twierdzi ze chinska) GF to nie niemiecka firma która zamiast zrobić niemieckiego w którego grali by polacy wydała wersje Europejską w którą oczywiście grają Polacy

Metin2 – gra z gatunku MMORPG w której gracze rywalizują w trzech odrębnych królestwach, stworzona przez firmę YMIR w 2004 roku, wydawana jest przez Gameforge AG w Europie, Z8Games w Stanach Zjednoczonych i Tec-Interactive w Azji. Polska wersja gry została wydana w lipcu 2007 roku. Grafika w grze jest trójwymiarowa. Gra jest dostępna od 5 lat.

Głównym problemem polskiej wersji gry są błędy w tłumaczeniu oraz liczne bugi utrudniające grę, które stopniowo są naprawiane. W tej chwili błędów w tłumaczeniu jest bardzo mało za sprawą ostatnich patchy tłumaczących grę[

tak jak piszą w polskiej wersji językowej same błędy więc ich można okradać myślą ze kupią pliki o Koreańczyków i sa Pro zrobią se Is i zarastając kasę gówno robiąc widziałem tam GM może z 2 razy a na Insomnia GM są mili i przynajmniej widać ze coś robi a nie jak na PL gówna dodają tylko nowe servery Atlantyda już rok temu miała być a jej na dal nie ma więc tam se można hakować a nie tu gdzie ktoś się postarał zrobił duzo pracy i nie ma w dupie widzieliście kiedyś polskiego Priva tak rozbudowanego ?? raczej nie nawet własnego cilienta zrobili i nie przez jakieś jebane Hamachi na 4 dni server więc to takie go czegoś nie używacie Hax chcecie to se na PL grajcie i innych gównach a nie tu

Opublikowano

Ale już chyba lepiej zamknąć Topic bo niektórzy dalej nie rozumieją co to za forum i do tego wpierdalają się z offtopem Na miejscu Moda takich n3o bym juz dawno pobanował i zablokował IP

21571.jpg21631.png

19785.png27801.png

Moje cele w postach:

100★

150☆

200☆

250☆

300☆

350☆

Opublikowano

zal mi was nooby wlasnie pisze do Head Admina Białego zeby zmienial porty 1 na 24h i bedziecie mieli nici z Hackowania bo zaczym znajdziecie IP to zdąrzy sie zmienić rozumiem ze to jest forum o hackach itp ale mozecie nie rozwalac najlepszego polskiego priva który postoi wiecej niz kazdy inny polski nie dość ze macie exp i drop podwyzszony na privach to bez hacków nie umiecie grać ciescie tym co macie a nie chcecie wiecej polacy to chytry naród i wiem czemu chinczycy nas nie lubia i banuja na privach bo kazdy priv rozpierdalamy jakos nigdy nie widzialem chiczyka na MH na privach

bdccLsFwED.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...